JA - TIL EU MÆRKNING AF RELIGIØST SLAGTET KØD !

SÅ ER DET NU ! - SKRIV UNDER OG DEL ! - DET HASTER ! ... Giv de stakkels dyr DIN stemme, - de har INGEN ! ... og Du hjælper til med, at lægge pres på de danske medlemmer af Europa Parlamentet for, at skrive under på en liste, der på EU plan vil gennemføre en mærkning af religiøst slagtet kød.

Får vi gennemtrumfet en mærkning, vil det betyde, at millioner af dyr ikke skal lide en langsom langtrukken død i rædsel og smerte, - at du kan fravælge at støtte div. religiøse organisationer økonomisk, der dyrker rituel slagtning og holder liv i dyremishandlingerne og endelig, at religion bliver gjort til en privatsag, ikke alle andre skal "fedtes" ind i.

På POLITIKERNYT.DK - Kan du følge med i hvilke af de danske Europa Parlements medlemmer, der siger JA til mærkning og hvem der tilsyneladende ønsker dyrplageriet skal fortsætte.

MEN DET HASTER ! -  OG ER DU I TVIVL OM HVAD RELGIØS SLAGTNING ÉR, - så se videoen herunder og det er ikke for børn ! ....

https://www.youtube.com/watch?v=h_bZzxep87c

Billede: Kære venner,  Næste uge er deadline for indsamlingen af underskrifter til min erklæring om "obligatorisk mærkning af religiøst slagtet kød". Jeg har arbejdet hårdt i de sidste tre måneder på at sikre mig halvdelen af MEP´ernes underskrifter. Flere og flere af de udenlandske MEP´er har givet tilsagn om at støtte, men blandt de danske MEP´er er der næsten ingen, som vil underskrive.   Jeg håber dog, at jeg uden deres hjælp kan nå målet, så kommissionen tager sagen op. Forbrugerne i hele EU bør vide, hvordan deres kød er slagtet, så man kan fra- eller tilvælge religiøst slagtet kød.   Vender tilbage, når ugen er gået.   Lad os hjælpe dem uden stemme....  Fortsat god weekend  Morten