Intensiveret trafik i 8381 Tilst (Skjoldhøjvej, Agerøvej, Anelystvej - SKJOLDHØJPARKEN, Jernaldervej og Holmstrupgårdvej)

Trafik.jpg

Trafikstøjen rundt om Skjoldhøjparken i Tilst er nu nået et niveau, som er helt uacceptabelt. Motorvej Aarhus Vest og en længerevarende udvidelse af Viborgvej betyder, at bilister, som ikke bor i Skjoldhøjparken, benytter Skjoldhøjvej (som i øvrigt er skolevej), samt Anelystvej, Agerøvej, Jernaldervej og Holmstrupgårdvej til gennemkørsel ind og ud af Aarhus midtby. Dette til stor frustration for de beboere, som bor ud til gennemkørselsvejene.

I nyhedsudsendelsen fra TV2Østjylland d. 23. februar 2024 kl. 19.30 udtalte rådmanden for teknik og miljø, Nicolaj Bang, at man er i gang med udarbejdelse af en støjhandlingsplan, og at man er klar over, at trafikken i nogle oplandsbyer til Aarhus har ændret sig markant, siden mange beboere flyttede ind for mange år siden.

Lad os sammen støtte op om at få gjort området mere støjfrit, så vi igen kan nyde vores dejlige udeområder, og så vi kan færdes mere trygt i trafikken.

Underskriv denne indsamling

Jeg giver med min underskrift Gitte Kjær tilladelse til at overdrage mine oplysninger i denne formular til vedkommende som har indflydelse på denne sag.

Vi viser ikke din e-mailadresse offentligt online.

Vi viser ikke din e-mailadresse offentligt online.

Vi viser ikke dit telefonnummer offentligt online.Betalt Annoncering

Vi vil reklamere for denne petition til 3000 mennesker.

Lær mere...