Indkaldelse til generalforsamling i Dansk Berner Sennen Klub 2021 er ikke indkaldt lovligt efter klubbens vedtægter

På opfordring af rigtig mange frustrerede medlemmer, som ikke har fået deres indkaldelse rettidigt og derved ikke har haft mulighed for at indsende hverken forslag eller indstillinger til bestyrelse- og udvalgsmedlemmer, laves denne underskriftsindsamling.

Målet er, at der indkaldes til en ny generalforsamling med overholdelse af frister og med brevpost, som har været den hidtidige måde at indkalde på. Mail har aldrig tidligere været brugt, og det kræver faktisk en vedtægtsændring for at kunne gøre det. Derfor er der også sendt forslag om vedtægtsændring til dette. Der har været/er en fejl i DKK's mailsystem, som gør, at op imod 20% af medlemmerne ikke har fået indkaldelsen rettidigt. 

Vi opfordrer til en ny indkaldelse og gerne med generalforsamling i slutningen af august, så er der også større chancer for, at vi kan mødes allesammen i forhold til corona. Vedtægterne er så ikke overholdt m.h.t. dato i marts eller april, men det kan bedre accepteres, hvis ALLE medlemmer ligestilles og får en rettidig indkaldelse jævnfør. de nuværende vedtægter.

Så derfor skriv under og husk medlemsnummer til klubben !


Susanne Randløv Petersen p.v.a. Bernervenner    Kontakt forfatteren af dette andragende

Underskriv denne indsamling

Jeg giver med min underskrift Susanne Randløv Petersen p.v.a. Bernervenner tilladelse til at overdrage mine oplysninger i denne formular til vedkommende som har indflydelse på denne sag.


ELLER

Du vil modtage en e-mail med et link til at bekræfte din underskrift. For at sikre, at du kan modtage vores e-mails, tilføj venligst info@skrivunder.net til din adressebogs liste over sikre afsendere.

Bemærk venligst at du ikke kan bekræfte din underskrift ved at svare på denne meddelelse.
Betalt Annoncering

Vi vil reklamere for denne petition til 3000 mennesker.

Lær mere...