Imod udvidelse af svineproduktion på Havnsøvej 32, 4591 Havnsø-Føllenslev.

Der er planer om at bygge en stor svinefabrik på Guldager på Havnsøvej 32. Der skal produceres 20.000 svin fra anlægget om året. Miljøforeningen Havnsø-Føllenslev finder det ødelæggende for lokalsamfundet med så stort et anlæg dér. Alternativ placering kan være Egemarke på Nykøbingvej 57.
Vejnettet er bedre, den tunge trafik skal ikke ned gennem Føllenslev, og der er langt færre husstande i lugtkonsekvenszonen. Ansøger ejer begge gårde.
Foreningen samler lige nu underskrifter ind IMOD en placering på Havnsøvej 32. Du kan også skrive direkte til kommunen på dto@kalundborg.dk. Projektet er i høring frem til 27. nov. 2020.

Guldager_eller_alternativet_kort.jpgMiljoforeningenHavnsoFollenslevLogo.png


Arendse Plesner, forperson i Miljøforeningen Havnsø-Føllenslev.    Kontakt forfatteren af dette andragende

Underskriv denne indsamling

Ved at underskrive giver jeg Arendse Plesner, forperson i Miljøforeningen Havnsø-Føllenslev. tilladelse til at videregive min underskrift til dem, der har myndighed på dette område.


ELLER

Du vil modtage en e-mail med et link til at bekræfte din underskrift. For at sikre, at du kan modtage vores e-mails, tilføj venligst info@skrivunder.net til din adressebogs liste over sikre afsendere.

Bemærk venligst at du ikke kan bekræfte din underskrift ved at svare på denne meddelelse.
Betalt Annoncering

Vi vil reklamere for denne petition til 3000 mennesker.

Lær mere...

Facebook