Kompensation pga DRF's ændringer af vaccinationsreglerne!

Dansk rideforbund har ændret reglerne om, at heste efter 2005 skal revaccineres, til nu kun at gælde heste født efter den 1. januar 2013 el heste der indgår i vaccinationsprogrammet herefter.

Det betyder, at de hestefolk som er startet på at revaccinerer deres heste, har haft helt unødvendige omkostninger for at opfylde reglerne.

Skriv under her så vi kan presse DRF til at yde kompensation til de heste ejere som er blevet ramt økonomisk af disse ændringer!

Der tages ikke stilling til hvilken vaccinationsregler der er de rigtige ifm din underskrift, du underskriver udelukket for at få DRF til at kompenserer de hestefolk der har brugt ressourcer på at følge de sidst udstukkede regler......

http://www.rideforbund.dk/da/Information/Nyheder/2012/03%20-%20Marts/Opdaterede%20vaccinationsregler%20for%20staevneheste%20og%20ponyer.aspx


Pernille Louise Jacobsen    Kontakt forfatteren af dette andragende

Underskriv denne indsamling

Ved at underskrive giver jeg Pernille Louise Jacobsen tilladelse til at videregive min underskrift til dem, der har myndighed på dette område.


ELLER

Du vil modtage en e-mail med et link til at bekræfte din underskrift. For at sikre, at du kan modtage vores e-mails, tilføj venligst info@skrivunder.net til din adressebogs liste over sikre afsendere.

Bemærk venligst at du ikke kan bekræfte din underskrift ved at svare på denne meddelelse.
Betalt Annoncering

Vi vil reklamere for denne petition til 3000 mennesker.

Lær mere...

Facebook