Ikke i vores navn - en protest mod den førte flygtningepolitik

"Ikke i vores navn - en protest mod den førte flygtningepolitik" er en protestbevægelse imod den flygtningepolitik, som et flertal i det danske folketing fører. Det er en flygtningepolitik, som går ud på at begrænse antallet af asylansøgere til Danmark ved at gøre det så umenneskeligt som muligt for dem at være her; fra at indkvartere dem i symbolske teltlejre til at lade der gå minimum tre år, før en flygtning med midlertidig beskyttelsesstatus kan søge om familiesammenføring.

Det er ikke i vores navn.

Vi protesterer mod en politik, der bevidst afprøver grænserne for, hvad de internationale konventioner tillader, og så i øvrigt ikke lader sig påvirke af skarp kritik fra bl.a. FNs Flygtningehøjkommissariat UNHCR, som direkte opfordrer regeringen til at trække forslaget om familiesammenføringsstramninger tilbage, og som kalder den danske håndtering af flygtningesituationen "dybt bekymrende".

Vi protesterer mod, at man betragter og behandler flygtninge som problemer frem for som mennesker, som har ret til ordentlige liv i respekt for de menneskerettigheder, vi som samfund har valgt at tilslutte os gennem de internationale konventioner.

Vis din modstand og skriv under, hvis du heller ikke vil være med til at acceptere en politik, der er ved at undergrave det menneskeretlige fundament, som er kernen i ethvert demokrati med respekt for sig selv!

Underskriv denne indsamling

Ved at underskrive giver jeg Ida Routhe tilladelse til at videregive min underskrift til dem, der har myndighed på dette område.


ELLER

Du vil modtage en e-mail med et link til at bekræfte din underskrift. For at sikre, at du kan modtage vores e-mails, tilføj venligst info@skrivunder.net til din adressebogs liste over sikre afsendere.

Bemærk venligst at du ikke kan bekræfte din underskrift ved at svare på denne meddelelse.
Betalt Annoncering

Vi vil reklamere for denne petition til 3000 mennesker.

Lær mere...