Historisk hetz imod Inger Støjberg må stoppe!

Et flertal af partierne på Christiansborg kan smadre den stramme udlændingepolitik ved at stemme Inger Støjberg for rigsretten. Det er en historisk fejlbeslutning. Derfor har vi brug for at høre det danske folk.  

For Dansk Folkeparti er der ingen tvivl. Barnebrudssagen kan overhovedet ikke bære en rigsretssag, men bør håndteres i Folketinget. Det er fuldstændig ude af proportioner i forhold til tidligere sager, ligesom det er et gevaldigt spild af skatteborgernes penge at føre en rigsretssag mod Inger Støjberg.  

Du kan her skrive under på, at du IKKE mener, at Inger Støjberg skal for rigsretten, fordi hun – ligesom os – vil beskytte mindreårige piger fra deres ældre ægtemænd. Hjælp DF med at råbe de andre partier op! Vil de ikke lytte til danskerne, så må vi have en folkeafstemning.

Se også: https://www.facebook.com/danskfolkeparti/posts/4531595166868805

DF2.jpg

Underskriv denne indsamling

Ved at underskrive giver jeg Dansk Folkeparti tilladelse til at videregive min underskrift til dem, der har myndighed på dette område.


ELLER

Du vil modtage en e-mail med et link til at bekræfte din underskrift. For at sikre, at du kan modtage vores e-mails, tilføj venligst info@skrivunder.net til din adressebogs liste over sikre afsendere.

Bemærk venligst at du ikke kan bekræfte din underskrift ved at svare på denne meddelelse.
Betalt Annoncering

Vi vil reklamere for denne petition til 3000 mennesker.

Lær mere...