Hastighedsbegrænsning på Bagsværdvej

72122EC2-B549-4993-8425-76E3A735CEA7.jpegKære alle medborger 

Bagsværdvej er en trafikeret vej og bliver ekstra belastet under den igangværende proces omkring letbanen. 

Hver dag færdes der børn som skal igennem krydset Bagsværdvej / Aldershvilevej. Som forældre til nogle af disse børn der til hverdag går i 4 klasse i en nærliggende skole, har vi holdt øje med trafikken. I den forbindelse kan vi se, at mange biler speeder op for at nå over, kører stærkt i forhold til omgivelserne og særligt i forhold til de begrænsninger der findes tidligere på vejen mod Bagsværd, hvor der netop er prioriteret at passe på de børn der færdes i trafikken. 

Krydset kan ikke undgås hvis man vil over i Klub 144 hvor der går børn fra 4 klasse og op efter. 

Vi har undersøgt med kommunen hvad det vil koste at sætte et skilt op og prisen lyder på et leje omkring kr 100.000-150.000. Umiddelbart billigt deler man prisen ud pr barn der færdes i krydset hver dag. 

Vi håber på en masse underskrifter fra jer medborger, så vi kan få hastigheden ned på niveau med hastighedsbegrænsningen ved Bagsværd Friskole nemlig 40 km/t. 

Lad os passe på vores børn og den tunge trafik de skal færdes i. 

Takker på forhånd for jeres støtte.

Underskriv denne indsamling

Jeg giver med min underskrift Annika Warner tilladelse til at overdrage mine oplysninger i denne formular til vedkommende som har indflydelse på denne sag.

Du vil modtage en e-mail med et link til at bekræfte din underskrift. For at sikre, at du kan modtage vores e-mails, tilføj venligst info@skrivunder.net til din adressebogs liste over sikre afsendere.

Bemærk venligst at du ikke kan bekræfte din underskrift ved at svare på denne meddelelse.




Betalt Annoncering

Vi vil reklamere for denne petition til 3000 mennesker.

Lær mere...

Script executed with success this is not html: Array ( [type] => 2 [message] => Trying to access array offset on value of type null [file] => /home/petitions/public_html/sign_petition.php [line] => 31 )