Giv forældre i Tønder Kommune retten til at vælge pasningsform for sit eget barn! Lad tilskuddet følge barnet.

Halvdelen af landets 98 kommuner, giver tilskud til pasning i eget hjem. Tønder Kommune er ikke iblandt. Det bør være en mulighed for forældere i alle kommuner, at have det frie valg om, at fravælge vuggestue eller dagpleje og passe deres egne børn i hjemmet.

Få Familier ville kunne vælge en vuggestueplads til 12xxx kr. uden at modtage kommunalt tilskud, ligesom der kun er få familier, der kan hjemmepasse deres børn længere end barsel, uden kommunalt tilskud. 

Tønder Kommune kunne miste evt tilflytter. Som sagt så kan man få tlskuddet i halvdelen af landets kommuner, deriblandt vores to nabokommuner Esbjerg og Haderselv. Forældre der vil bosætte sig i udkantsdanmark, men som har ønsker om at hjemmepasse sine egne børn, fravælger Tønder Kommune. 

Vi har virkelig gode vuggestuer, dagplejer og pædagoer i Tønder Kommune! -men de er presset.. En voksen har alt for mange børn og alt for stort ansvar. Det er opslidende som forældre at skulle aflevere sit dyrebareste og kunne se, at der bare ikke er hænder nok. Hvis man kunne hjemmepasse, ville det give mere ro på famlielivet, barnet ville vokse op under roligere og kærligere rammer. 

Tilskuddet kan også bruges i kortere tid, hvis der feks er venteliste til den fortrukne institution eller dagplejer, så barnet skånes for skift.

Forældere der vælger at passe deres børn selv, er bevidste om den opgave de påtager sig. Der er div. grupper på facebook hvor man kan aftale at mødes, så børnene bliver socialiseret med andre børn. 

 

Din underskrift støtter forældrernes mulighed for at vælge den pasningsform, de finder bedst for netop deres barn og familieliv. 

#ladpengenefølgebarnet

 

Del gerne.

 

Underskriv denne indsamling

Jeg giver med min underskrift Michelle Pedersen tilladelse til at overdrage mine oplysninger i denne formular til vedkommende som har indflydelse på denne sag.

Vi viser ikke din e-mailadresse offentligt online.

Vi viser ikke din e-mailadresse offentligt online.Betalt Annoncering

Vi vil reklamere for denne petition til 3000 mennesker.

Lær mere...