Enhedslisten skal ikke slække på dagpengekrav!

Quoted post

Anita Sveske

#4 Hensyn til de fattigere

2012-10-30 15:02

I dag er jeg ked af det.

Ikke bare lidt... nej meget ked af det.

Jeg havde et lille håb omkring enhedslisten måske kunne og ville gøre en forskel samt påminde de anstændige mennesker i folketinget om at det ikke er OK at sparke ned af.

Det håb er aflivet nu - jeg har ikke mere troen på de folk i folketinget ønsker at tage hensyn til de arbejdsløse og syge fordi selvom dagpenge måske ikke berøre dem som som ER på røven og har været det længe. Jeg har svært ved at finde ord for min skuffelse over den aktuelle regerings politik og jeg ved seriøst ikke hvad jeg skal gøre - jeg føler mig presset og direkte bekymring omkring hvad dette her kommer til at få af konsekvenser alt imens jeg kæmper for at bevare mit humør og energi til at være far for mine drenge.

Dagligdagen er som arbejdsløs er svær, økonomien er presset og det er seriøst svært at finde glæden i at være en slave som både skal fratages muligheden for en god løn pga. løntrykkeri samt udgift regninger og andet som rammer os som er blevet dårligere stillet pga. krisen - udsigten til arbejde bliver mindre og det arbejde man kan få er IKKE et arbejde som løfter en ud af de sociale problemer som er forbundet med at være på bistandshjælp - forskellen er bare at nu skal man også arbejde gratis for virksomhederne som naturligvis spare hvor de kan - forringelse af arbejdsmiljø og vilkår alt imens fagbevægelses top sover og har glemt alt om solidaritet og den mere fælles kamp. På en måde kan man sige - jamen det er vel også dem som skal vågne op - fordi enhedslisten er jo bare et parti blandt flere og hvis fagbevægelsen ikke støtter de svage eller forhindre at folk på arbejdsmarked står svagere - hvilken funktion har de så tilbage og tilbyde - udover rabat aftaler på forsikringer eller sådan noget i den stil ?

Jeg har brug for at tænke men det er jeg vidste ikke den eneste som har.

Svar


Gæst

#5 Re: Hensyn til de fattigere

2012-10-30 16:23:31

#4: Anita Sveske - Hensyn til de fattigere

Frygten for, at regeringen indgår en aftale med Venstre uden nogen hjælp til dem, der falder ud af dagpengesystemet, får Enhedslisten til at tilbyde regeringen et kompromis:

Enhedslisten accepterer, at diskussionen om en permanent forlængelse af dagpengeperioden og en ændring af genoptjeningsretten ikke bliver løst med denne finanslov, hvis regeringen vil være med til at finde en midlertidig løsning for de mennesker, som efter nytår står i en social katastrofe.

Læs mere her: http://enhedslisten.dk/artikel/dagpengemodtagere-skal-reddes-70398

 

Henrik E

#10 Re: Hensyn til de fattigere

2012-10-30 22:13:49

#4: Anita Sveske - Hensyn til de fattigere

Ja, det starter jo altid med at have sympati for de svage og dem der er ramt af nød, men men...

 

Nu roder du dig jo ud i at fortælle at der er arbejde du er for fin til og at du ikke finder det giver dig nok økonomisk til at det kan betale sig, du skulle skamme dig. Det her land har brug for at alle tager skeen i den anden hånd og ikke sidder i hjørnet og klynker over alle de frygtelige ting der kommer udefra og ødelægger vores alles HC andersen liv.

 

Kom nu ind i kampen, det er ikke ok ikke at tage et arbejde, det er jo det der beviser at ydelserne er for høje.. Du er med til at ødelæggge det for de andre der har rigtige problemer.

 

Skrevet til Anita Svekse der skal være far for sine børn?