LØSLAD POLITISK AKTIVE KURDERE NU! & Release political Kurds now!

Quoted post

Heine Holger Bartholomaeussen

#8 Frigiv de kurdiske fanger nu!

2012-10-21 22:47

EU-domstolen har dømt EU's og dermed også Danmarks stempel af PKK som en terrorbevægelse for ulovlig i 2008. Det vælger man at vende det døve øre til. Måske fordi Tyrkiet er et strategisk vigtigt NATO-land og fordi EU gerne vil integrere landet og dermed have et brohoved til Mellemøsten i Tyrkiet?
Under alle omstændigheder berettiger en økonomisk støtte til PKK IKKE, at man smadrer et kulturcenter for at få fat på 7 personer, der ikke har gjort andet end at indsamle penge. Og Danmark agerer direkte imod grundloven, når man nu har tilbageholdt disse personer (for en bagatel) i over en måned, uden overhovedet at præsentere dem for et anklageskrift!
Skal Danmark nu til at være lydstat for Tyrkiet også og udføre det tyrkiske regimes beskidte arbejde her?
Engang var Danmark et foregangsland indenfor menneskerettigheder. Nu er de rettigheder åbenbart til fals, hvis et strategisk vigtigt land vil samarbejde. Først får Danmark besøg af den kinesiske præsident, som ikke engang officielt bliver præsenteret for spørgsmålet om Tibets fremtid. Nu hjælper man så igen tyrkerne med at undertrykke kurdernes ytringsfrihed i Danmark!

Svar

Rosa Borg

#11 Re: Frigiv de kurdiske fanger nu!

2012-10-24 14:08:48
Facebook