Politianmeldelse af Cheanne Nielsen - Brud på racismeparagraffen

Quoted post

Benny

#125 FØJ!

2016-09-18 19:49

I er alle sammen en samlign selvfede politisk korrekte facister, hvad hun sagde har hold i en virkelighed som I ikke vil erkende I har ikke ret til at tvinge alle andre til at tænke som jer selv. Det er jer der er facisterne i nægter at se kendsgærningene i øjnene. I viser ikke jeres egne medborgere af anden mening en brøk del af den tollerance i viser over for muslimerne. Jer der har lavet underskriftindsamlingen og jer der har skrevet under, I BØR ALLE SKAMME JER! for I kæmper i mod ytringsfriehden. Man reperere ikke problemerne ved at klippe ledningerne over til advarselslampen. Sanheden er at Muslimske invandre fylder vores fængsler op, at de står for 1/3 af alle vores voldtægter og 1/5 af vores voldsdomme selvom de kun udgøre 5% af befolkningen. De kostede os i 2015 til sammen 16.6 milliarder. DEN VIRKELIGE VERDEN kan man ikke dømme for racisme, kun dem der forsøger at få sanheden frem.

I rander rundt og kalder andre for facister og nazister som en retorisk hammer men det er jer der har mest tilfældes med disse ideologier da i søger at undertrykke dem der tænker anderledes. FØJ!

Svar

Juristen

#137 Re: FØJ!

2016-09-18 21:06:41

#125: Benny - FØJ! 

Det er en kæmpe misforståelse at sætte lighedstegn mellem ytringsfrihed og hadretorik.

Grundlovens §77:
“Enhver er berettiget til på tryk, i skrift og tale at offentliggøre sine tanker, dog under ansvar for domstolene.

Der er dog også en række begrænsninger på ytringsfriheden, som er skrevet ind i straffeloven, bl.a. i Racismeparagraffen (§266b) og Blasfemiparagraffen (§140). Det er strafbart at ytre sig racistisk, injurierende og ærekrænkende om andre på grund af deres hudfarve, seksualitet eller religion eller beskylde nogen for noget, som ikke er bevist.