Ja til moskeen i Århus. Nej til kollektiv afstraffelse

Quoted post


Gæst

#2 NEJ!

2016-03-15 03:18

Byg jeres moske i et muslimsk land, den danske befolkning er trætte af det muslimske parallelsamfund som ikke ønsker at sameksistere og ser ned på danskerne samt snyder os og vores system. Hvor naive tror du at vi er når man kan se at samtlige andre moskeer i Danmark umuligøre integration. Respekter den oprindelige befolkning og vores ret til at sige stop!

Svar


Gæst

#4 Re: NEJ!

2016-03-15 06:25:27

#2: - NEJ! 

 Husk nu lige at respekt er gensidigt. Ret hellere fokus på dem, der gerne vil integreres og giv dem en hånd. Hvorfor er der aldrig nogle problemer med de andre trosretninger, der lever i Danmark? Hvorfor er det kun de muslimske borger, der må gå på knæ, hvergang en i islams navn begår en kriminel handling eller overtrædder loven? Meld vedkommende og lad det gå rettens gang. Men lad alle de andre leve med respekt for medmenneskelighed og i fred, TAK; ligesom man også gør med de andre trosretninger.


Gæst

#6 Re: NEJ!

2016-03-15 06:50:31

#2: - NEJ! 

 Hvem er denne såkaldte oprindeligt befolkning du så lystigt fremhæver? Det er jo så dejlig nemt at tage en hel befolkning som gidsler på baggrund af en dokumentar.. At du ikke besidder den mindste form for kritisk sans er ikke overraskende.. Du beder os bygge vores moske i vores land, og det er netop hvad vi ønsker, for om du vil acceptere det eller ej så er Danmark vores land. Det er her vi bor, uddanner os (ja endda til akademikere) og her vi arbejder og betaler til skattekassen og sikkert også til din løn eller mangel på samme. Her vores børn vokser op og lærer at de sagtens kan være dansker og muslim og være ligeså betydningsfuld som den blege dansker er det..  

Ukendt Muslimsk Pige!

#20 Re: NEJ!

2016-03-15 20:23:38

#2: - NEJ! 

 Så kan i jo lige så godt, lade vær med at bombe vores lande, og lade for helvede også vær med at bygge kirke i vores lande, og vores hjemme? Vis dog respekt, vi respektere jer, så har i da også at respektere os, men ikke at kunne lide os. Desuden snyder vi ikke nogen, du snyder dig selv kvindemenneske:)

Voldsom Volvo

#30 Re: NEJ!

2016-03-21 22:45:53

#2: - NEJ! 

 Jeg kan kun give dig ret - denne religion hører ikke til i dette land, og der skal sættes en stopper for alle planlagte moskeer. De eksisterende moskeer skal jævnes med jorden hvis det viser sig at de har været brugt til at radikalisere, opfordre til ulovligheder, landsskadelig virksomhed, eller ligefrem udklække terrorister.

Udvisningsdomme skal falde og eksekveres prompte for de individer der er meddelagtige i dette, istedet for at være til belastning for den danske statskasse, det danske embedsværk, justits og fængselsvæsen, og de etniske danskere.

Jeg væmmes over betegnelsen 'ny-dansker' da det kun er noget en eller anden kloge-åge har opfundet som et bedre klingende navn for flygtninge og invandrere. Folk bliver ikke automatisk danskere bare fordi man sætter en anden mærkat på dem.