Forbyd fyrværkeri til private

Quoted post

Daniel.

#5 Hmm.

2016-01-03 15:16

Sjov indsamling i der har gang i, hvorfor ikke forbyde alting så ? 6 dage om året må der skydes fyrværkeri af, 365 dage om året bliver jeres elskede dyr udsat for salt på poterne, udsat for olie fra biler, udsat for røg fra biler, udsat for røg fra deres hjem. Udsat for støj når i ser tv, udsat for støj når i høre musik, udsat for støj når gammelfar ligger og snorker. Det er det rene klynkeri i har gang i med jeres forbud mod fyrværkeri, hvordan vil i bekæmpe det ulovlige fyrværkeri ? ved at forbyde det lovlige det er jo til grin. Faktisk er det sådan at alt lovligt fyrværkeri har en grænse for hvor meget det må støje, det er blandt andet gjort for dyrenes skyld, det fyrværkeri i mener der larmer det er det ulovlige, og det bliver der ikke mindre af ved at forbyde fyrværkeri til private. Sjovt at læse om hvordan hjemmeværnet skal holde arrangementer omkring fyrværkeri, hvem skal betale det ? skal vi til at betale for det igennem skat ? Hvorfor skal en udemærket branche belæmpes med jeres klynkeri når branchen er med til at betale for alle de goder i for og har ved at have hund. I har det meget meget bedre end det i selv giver udtryk for. Rigtig mange må finde sig i hver dag at træde køterlort op under ens sko og må finde sig i hunde der hopper op af en og ødelægger ens tøj, med klør og stank. 

Det er på tide i begynder at se lidt ud over jeres egne snæversynet næser, i er ikke de eneste der lever og har ret til jeres hobby. I har 365 dage om året hvor i kan dyrke jeres interesse, vi har 6 dage. Hvem har det bedst her ? Stop jeres klynkeri og kom igang med at træne jeres dyr istedet for at side hjemme foran skærmen og græde over hvor hårdt i har det, det er ikke jeres dyr som er bange der er jer der er nogle små pyldermor. Se det hele fra 2 sider og ikke kun en. Vi har også ret til at være her og har vi ikke det så har i heller ikke. 

Svar

Anders Fogh

#38 Re: Hmm.

2016-01-05 18:16:35

#5: Daniel. - Hmm. 

 SÅDAN! ENIG

SuSL

#47 Re: Hmm.

2016-01-06 16:41:18

#5: Daniel. - Hmm. 

 Jeg har ikke købt fyrværkeri i 10+ år, men kunne da ikke drømme om at skrive under på et forbud.

Det kan ikke være for dyrenes skyld folk vil af med det, for hvad med de dyr der bor ved Tivoli og andre steder som får tilladelser til at skyde af?.

Er det ren og skær surhed (misundelse) over at nogle har en sjov aften, mens andre måske ikke er inviteret ud.

Først gik de efter rygerne, så gik de efter alkoholen, så efter brændeovne, væk var svinekødet i institutioner, så efter køerne og deres CO2, og så gik de efter fyrværkeri, og snart er alt ulovligt, eller ilde set.

Hvem er alle disse sure mennesker, der vil have alt ulovligt?

/SuSL

Sofie Thorius

#68 Re: Hmm.

2019-01-01 16:05:18

#5: Daniel. - Hmm. 

Har du nogenside tænkt på de vilde dyr der lider af larmen ? De mennesker der lider af ansgt ? Forurening ? Alle dem der kommer til skade, fordi det er "sjovt" at fyre ild af, iøvrig mens man er skide fuld gerne. Hvad med alt oprydning, som mange lige "glemmer" at gøre, eller som faktisk bare er røv ligeglade med. Hvad med brand og ødelæggelse ?

 

Det her har ikke kun noget at gøre med vores kæledyr, det har også at gøre med sikkerhed og miljø for alle.

 

Lad der være store kontrolleret shows, hvor folk der elsker det, kan få underoldning. Mens vi andre der lider under det, stadig kan have en dejlig aften med venner og familie. Det umuligt lige nu, at finde et sted hvor du kan være i fred for larmen.

Tho

#74 Re: Hmm.

2019-12-26 17:35:01

Nina clausen

#78 Re: Hmm.

2019-12-28 18:58:44

#5: Daniel. - Hmm. 

Re: tænk dog en gang på, hvad det koster befolkingen hvert år, at skyde fyrværkeri af, det er da ikke kun det med dyrene .Det er også luftforurening. Småbørn der ikke kan sove fordi der bliver lavet larm til en hver tid . Det lugter ganske forfærdeligt af svol og brand hele natten og næste dag den 31.12. Du kan da ikke bilde mig ind det er sjovt . Vi kunne godt more os i 60 erne uden så meget buller og  brag, så hvorfor ikke igen , når vi derved også beskytter klimaet og hjælper vore nye generationer og dyrene . Det er da til grin, at folk kan bruge masser af penge for at lytte til skyderier. Staten tjener virkelig fedt på os der skyder. Elsker man larm og skyderi kan man jo melde sig frivillig til at deltage i krig.  Det er  lige så prikelnde og snart lige så farligt som at affyrre fyrværkeri. Godt Nytår 2020

Dette indlæg er blevet fjernet af dens forfatter (Vis detaljer)

2019-12-28 19:23:06


#Finn Nissen

#87 Re: Hmm.

2019-12-28 22:59:14

#5: Daniel. - Hmm. 

Korrekt, denne indsamling er kun symptombehandling. Der bør oprettes en underskriftindsamling mod muslimers eksistens i Danmark! Så er 98% af alle problemer løst.

Gitte

#112 Re: Hmm.

2020-01-01 12:54:05

#5: Daniel. - Hmm. 

Det her er stukket helt af. Her i mit ellers fredelige område ligner det Lille Beirut. Min have, som jeg forsøger at holde giftfri, er overdænget med krudtslam og krudtstumper foruden alle de andre dele det ligger over hele haven. Det med et lag af krudtslam er ikke noget jeg bilder mig ind, for det ses tydeligt på vinduerne og terrasseoverdækningen. Mit barnebarn elsker at guffe bær i haven, men jeg synes ikke jeg kan gi' ham den glæde når der er tungmetaller ud over det hele. Bly, aluminium og andre kræftfremkaldende tungmetaller.

Få det forbudt nu, og lad de fyrværkeri glade nyde synet på enkelte steder, hvor det er kontrollerede forhold.

Jeg holdt nytårsaften i Lissabon for et par år siden. Der var en fest med professionel affyring, mad og drikke på en bestemt plads. I gaderne var der glade mennesker, men absolut ingen affyring af fyrværkeri.

Lad os nu her i Danmark komme op på det niveau. Tiden er forbi hvor folk skød 5 raketter af, - nu er det 15 store batterier plus det løse.

Stop det NU


Gæst

#115 Re: Hmm.

2020-01-02 23:40:42

#5: Daniel. - Hmm. 

Jeg kan kun anbefale dig at se de videoer der er omkring dyr og fyrværkeri i de grupper der er modstandere af fyr værkeri. Videoer der viser heste som slår sig selv til blods, fugleflokke der flygter for livet, dyr der bliver nervøse fremover, tidligere soldater der lider af krigstraumer. Tror du at de har det godt ?! Det er på tide at vi begynder at udvise hensyn til andre end os selv og får et mere sikkert nytår ved at lade professionelle styre det indenfor et begrænset tidsrum, så man kan lufte hund og passe heste uden at de skal skræmmes hver dag i en uge !!! 
Håber at fyrværkeri bliver bandlyst som så mange andre steder i verden. 

 
Betalt Annoncering

Vi vil reklamere for denne petition til 3000 mennesker.

Lær mere...

Facebook