Forbyd fyrværkeri til private

Quoted post

Daniel.

#5 Hmm.

2016-01-03 15:16

Sjov indsamling i der har gang i, hvorfor ikke forbyde alting så ? 6 dage om året må der skydes fyrværkeri af, 365 dage om året bliver jeres elskede dyr udsat for salt på poterne, udsat for olie fra biler, udsat for røg fra biler, udsat for røg fra deres hjem. Udsat for støj når i ser tv, udsat for støj når i høre musik, udsat for støj når gammelfar ligger og snorker. Det er det rene klynkeri i har gang i med jeres forbud mod fyrværkeri, hvordan vil i bekæmpe det ulovlige fyrværkeri ? ved at forbyde det lovlige det er jo til grin. Faktisk er det sådan at alt lovligt fyrværkeri har en grænse for hvor meget det må støje, det er blandt andet gjort for dyrenes skyld, det fyrværkeri i mener der larmer det er det ulovlige, og det bliver der ikke mindre af ved at forbyde fyrværkeri til private. Sjovt at læse om hvordan hjemmeværnet skal holde arrangementer omkring fyrværkeri, hvem skal betale det ? skal vi til at betale for det igennem skat ? Hvorfor skal en udemærket branche belæmpes med jeres klynkeri når branchen er med til at betale for alle de goder i for og har ved at have hund. I har det meget meget bedre end det i selv giver udtryk for. Rigtig mange må finde sig i hver dag at træde køterlort op under ens sko og må finde sig i hunde der hopper op af en og ødelægger ens tøj, med klør og stank. 

Det er på tide i begynder at se lidt ud over jeres egne snæversynet næser, i er ikke de eneste der lever og har ret til jeres hobby. I har 365 dage om året hvor i kan dyrke jeres interesse, vi har 6 dage. Hvem har det bedst her ? Stop jeres klynkeri og kom igang med at træne jeres dyr istedet for at side hjemme foran skærmen og græde over hvor hårdt i har det, det er ikke jeres dyr som er bange der er jer der er nogle små pyldermor. Se det hele fra 2 sider og ikke kun en. Vi har også ret til at være her og har vi ikke det så har i heller ikke. 

Svar

Anders Fogh

#38 Re: Hmm.

2016-01-05 18:16:35

#5: Daniel. - Hmm. 

 SÅDAN! ENIG

SuSL

#47 Re: Hmm.

2016-01-06 16:41:18

#5: Daniel. - Hmm. 

 Jeg har ikke købt fyrværkeri i 10+ år, men kunne da ikke drømme om at skrive under på et forbud.

Det kan ikke være for dyrenes skyld folk vil af med det, for hvad med de dyr der bor ved Tivoli og andre steder som får tilladelser til at skyde af?.

Er det ren og skær surhed (misundelse) over at nogle har en sjov aften, mens andre måske ikke er inviteret ud.

Først gik de efter rygerne, så gik de efter alkoholen, så efter brændeovne, væk var svinekødet i institutioner, så efter køerne og deres CO2, og så gik de efter fyrværkeri, og snart er alt ulovligt, eller ilde set.

Hvem er alle disse sure mennesker, der vil have alt ulovligt?

/SuSL

Sofie Thorius

#68 Re: Hmm.

2019-01-01 16:05:18

#5: Daniel. - Hmm. 

Har du nogenside tænkt på de vilde dyr der lider af larmen ? De mennesker der lider af ansgt ? Forurening ? Alle dem der kommer til skade, fordi det er "sjovt" at fyre ild af, iøvrig mens man er skide fuld gerne. Hvad med alt oprydning, som mange lige "glemmer" at gøre, eller som faktisk bare er røv ligeglade med. Hvad med brand og ødelæggelse ?

 

Det her har ikke kun noget at gøre med vores kæledyr, det har også at gøre med sikkerhed og miljø for alle.

 

Lad der være store kontrolleret shows, hvor folk der elsker det, kan få underoldning. Mens vi andre der lider under det, stadig kan have en dejlig aften med venner og familie. Det umuligt lige nu, at finde et sted hvor du kan være i fred for larmen.
Betalt Annoncering

Vi vil reklamere for denne petition til 3000 mennesker.

Lær mere...

Facebook