Dansk velfærd tilbage til danskerne NU

Quoted post


Gæst

#15

2015-10-22 06:09

Jeg og min familie er i gang med, at finde ud af mulighederne i Australien. Vi kan og vil ikke det her længere. Det er simpelthen SÅ sørgeligt, at se hvordan man kan blive ved med, at smide gode penge efter dårlige penge.

EU er ganske enkelt den største skandale i verdenshistorien.

Det onde imperie har, igennem årtier, ødelagt gode og retskafne menneskers tro på systemet. Og nu er nok kraftstejlme nok.

 

Nyrup, Fogh, Løkke, Thorning, Vestager, ja jer allesammen faktisk : Til helvede med Jer. I er købt og betalt til at afvikle velfærdsstaten Danmark og i fik held til at lykkes med det uden, at danskerne opdagede det i tide.

 

Det har aldrig været meningen at indvandrerne skulle integreres. Det har hele tiden været meningen at de skulle overtage.

Nogle få mennesker bliver rige på det. Resten skal betale for det. Enten med penge eller med deres liv.

 

Tillykke med jer selv. 

 

 

 

 

Svar


Gæst

#17 Re:

2015-10-22 08:47:53

#15: -  

 så sandt så sandt

det kan ikke siges bedre,,hele befolkningen er ført bag lyset af EU og vores egne politikere,,,håber hvis det ikke er for sent at der engang vil kunne komme en rigsretssag mod landsforræderi mod den samlede danske politiske ledelse eller gerne som mod Nicolae Ceausescu ,eller  det ender som væbnet konflikt over hele europa,,det er jo begyndt i sverige og tyskland så småt,,,men god tur derover down under ...