Sønderborg kaserne bør ikke være asylcenter

Quoted post


Gæst

#28

2014-07-31 19:49

Noget af det værste ved et asylcenter er, at vi har erfaringer med at kriminaliteten stiger proportionelt med antallet af asylansøgere på et sådant center i hele nærområdet. Og ikke nok med det, men der har været et utal af sager hvor politiet ikke vil gribe ind i kriminalitetssager, og nærmest giver asylansøgerne diplomatstatus i landet. En rettighed som de i hvert fald ikke fortjener.

Det er desuden heller ikke almindeligt at kriminelle ofte koster samfundet over 100.000 kroner OM MÅNEDEN pr. kriminel. Og når Sønderborg Kommune sætter spareplaner i gang, er det da utrolig utroværdigt at man åbner et center for 400+ asylansøgere. Hvis man følger Danmarks Statistik, skal man gå ud fra at næsten 20% af folk uden dansk statsborgerskab begår kriminalitet, og heraf omkring halvdelen er til stor økonomisk belastning for kommunen, tror jeg roligt at kommunen skal regne med at komme af med lidt over 4-5.000.000 kroner i måneden.

Kommunen burde dele kasernen op i mindre afdelinger, og udleje dem til kontorlokaler i stedet, hvilket de endda ville kunne tjene penge på. Ideen med et ældrecenter syntes jeg også kunne være et ideelt forslag, da kasernens indretning er helt perfekt til et sådant formål.

Svar

KC

#33 Re:

2014-07-31 20:05:19

#28: -

Det er jo ikke Sønderborg kommune der skal afholde udgifterne... tværtimod får vi flere arbejdspladser.