Palæstina i de danske medier

Quoted post


Gæst

#21 Rusland + Ukraine ???

2014-07-09 15:53

Når der foregår ting i Ukraine vedrørende Rusland så er hele Europa klar til at blande sig

Palæstina har været besat i over 60 år, ingen blander sig
Børn bliver slået ihjel hverdag.
INGEN BLANDER SIG.

Svar

Mohamad Husni Tamrin

#184 Re: Rusland + Ukraine ???

2014-08-05 08:24:21

#21: - Rusland + Ukraine ??? 

 Det er fordi der er en væsentlig forskel på konflikterne.

Hver gang Israel angriber Gaza skyldes det at Hamas har angrebet Israel først - det kan bare ikke undsiges, fordi det er et faktum. Vestbredden hvor Fatah har kontrollen bliver jo ikke bombet af Israel, fordi de ikke graver tunneler og fyrer tusindvis af raketter ind i Israel.

Hamas er en terrororganisation og man kan ikke bede et land lave fred med dem - Selv Ægypten har lukket og forseglet grænsen ind til Gaza på grund af Hamas. Da Israel ensidigt trak sig ud af Gaza havde palæstinenserne en enestående mulighed for at styre området mod velstand, men i stedet brugte man penge, tid og kræfter på at dræbe uskyldige civile i Israel med raketter. Derefter forseglede Israel grænsen i et forsøg på at fratage Hamas adgang til de materialer de bruger til raketter.

Når der er så få dræbte i Gaza så skyldes det at Israel gør hvad de kan for at undgå civile dødsfald, men det kan desværre ikke helt undgås. Hvis Israel derimod havde haft samme mål som Hamas - total udslettelse af modparten - så var der ikke mange palæstinensere tilbage i Gaza.

Hamas er entydigt problemet, og når den lille "krig" er overstået, må man bare håbe at palæstinenserne retter deres vrede imod Hamas og forlanger fred.

Ethvert land i verden ville agere som Israel med den terror de lever under - også arabiske lande.