Nej tak til statens salg af DONG til Goldman Sachs

Quoted post

TheArtemisiolius

#10776 Lys eller mørk fremtid?

2014-01-29 12:33

Der var engang en frø der blev kogt levende, fordi den ikke bemærkede at gryden den sad i gradvist blev varmere og varmere. Når selvfede politikere kan sælge kontrollen over Danmarks energi til en bande internationale blodsugere i jakkesæt, hvad stopper dem så i at gøre det samme med vores drikkevand f.eks.? Måske ikke lige i nærmeste fremtid, for det handler jo om massernes tilvænning til mere og mere groteske realiteter indenfor det absurde teater, vi kender som politik. For disse professionelle løgnere er det naturligvis et spørgsmål om psykologi og hvor langt de kan gå uden at befolkningen griber til modværge. Her spiller medierne og tilgængelig information naturligvis en afgørende rolle. Derfor skal et frit internet bevares for enhver pris og ikke hverken censureres eller "reguleres".
På Island jagede man bank-hajerne og de rådne politikere ud og genoprettede nationens økonomi.
Det virker noget absurd at man stemmer hvert 4. år på nogle politikere som så løber fra sine løfter og så starter man forfra. Men først efter 4 nye år!
Vi er nu i år 2014 og man burde kunne forvente at tingene blev bedre og bedre.
Online-demokrati kunne være svaret. Altså ideen med at vi stemmer online i alle spørgsmål om udformningen af vores ønskede samfund. Det kunne foregå 24/7. Visionerne dertil kunne ligeledes poppe op løbende online. Politikernes opgave ville så være at realisere ønskerne, ikke at kramme deres egne partier, hvis overhovedet partier skulle eksistere. Politikerne skulle kunne udskiftes løbende alt efter tilfredsheden online. Med realiseringen af projekterne der var fremsat, ville det naturligvis kræve at de relevante fageksperter var til rådighed og samarbejdede, betalt med indskudte penge-puljer. Hvis skatten overhovedet skulle eksistere, burde den være fuldt gennemskuelig med hvad pengene gik til, igen online og efter befolkningens ønsker. Endnu bedre ville det være, hvis kun spekulanter betalte skatten, da de ikke bidrager med noget og satser på at vinde noget. Lån med renter skulle forbydes og udlånernes gevinst ville så ligge i anerkendelsen. Dette ville skabe et flow og en dynamik kun få kan forestille sig på nuværende tidspunkt. Gældsbaseret økonomi er en ond skrue, der med sikkerhed ender dårligt.
Hvis man blev utilfreds med udformningen af området man boede i, kunne man flytte til en anden region hvor stemmerne førte til andre udviklinger. Det ville også give flere livsoplevelser.
Individualitet IKKE flok mentalitet
Frihed IKKE slaveri
Suverænitet IKKE globalisme
Guld standard IKKE central banker
Ægte demokrati online IKKE elitens farce
Frit marked IKKE monopoli
Sensualitet IKKE kropsulækkerhed
Super rawfood IKKE blodpropper/GMO
Naturlige urter IKKE pharma corp.
Dynamik IKKE statik
Holistisk lærdom IKKE indoktrinering
Visionære IKKE politikere
Mestre IKKE "eksperter"
... kun manglende fantasi sætter i virkeligheden grænsen. Hvilke fede byer man kunne skabe med farvet lys, dufte etc. Man kunne tage det bedste fra alle verdener. Elvernes riger fra LOTR f.eks... bare eksperimentere & kreere! Rene strande med smukke festivaler, vibrerende liv. HAARP-teknologi som vejr-kontrol istedet for vejr-våben. Subliminal messages til selvvalgt mental/sjælelig omprogrammering. Holistisk mad dyrket rundt omkring til konsumering. Fantastiske bygninger udformet i naturen selv.
PS: Nikola Tesla var en visionær Serber som rejste til Amerika og udviklede den største opfindelse nogensinde: Tesla coils. Altså fri, ikke-forurenende energi udvundet af atmosfæren selv. Edison var misundelig. Den fede bankster J.P. Morgan købte patentet på falske løfter og siden har verden ikke set noget til denne fantastiske kreation.
For øvrigt behøvede vi ikke at massekonsumere de naturlige råstoffer i højere takt end Moder Jord kan genskabe dem. Desværre vælger man at producere tingene så de ikke holder særligt længe.
Ethvert firma som udvinder ressourcer burde hvert halve år kunne gøre rede for at det kommer samfundet til gode, og ikke som nu, hvor det mest er rovdrift der foregår. Det er hvad der sker, når folkevalgte politikere favoriserer de store og lovgivningen ligeledes er ændret til fordel for giganterne. Pludselig står de over spillereglerne og de gode lokale bukker under.
http://www.redicecreations.com/
http://www.veteranstoday.com/
Husk på at ingen andre end dig ejer dig og din krop. Autoritet er blot en titel. Det må være op til den enkelte person, hvad man ønsker med sin egen eksistens. Ligeledes hvem man vil følge/lytte til, hvis ikke sig selv.
En Gylden Tidsalder er indenfor vores rækkevidde. Er der viljen til det? :)

Svar

Lys i sind, mørke gør blind

#10778 Re: Jeg bakker dette indslag 100% op! Jeg tror på en lys fremtid!

2014-01-29 12:38:32