Nej tak til statens salg af DONG til Goldman Sachs

Quoted post

Ander F

#2550

2014-01-25 10:33

Så har jeg endelig fået Tv2 news til at skrive om underskriftindsamlingen her, det krævede godt nok noget pres, men det lykkedes :)
Det er dejligt at se så mange vågne mennesker, nu mangler vi bare noget focus på resten af al den korruption, der foregår her i landet og ude i resten af verden.
Goldman Sacks er en del af en større konspiration imod alle os normale mennesker, bare se hvad de gjorde ved Grækenland! De burde alle sidde i fængsel, sammen med Thorning og Corydon for det svineri de har gang i! De ødelægger vores land!
Men det er ikke kun denne regering, den tidligere regering udskrev feks. grundlovens §21, som er vores egen ret til at bestemme over vores egne lovgivninger, men den fik de fjernet i forbindelse med Lissabontraktaten. Faktisk var der en retsag imod Løkke og hans slæng, men dommmeren havde åbenbart smag for penge under bordet, så der skete absolut ingenting.. Selv ikke engang pressen gad at skrive om det, det er derfor næsten ingen ved noget om det.
Tak for opbakningen, godt at se vi stadig kan stå sammen mod de mennesker, der synes vores land skal blive til mine USA og ende i rendestenen sammen med bl.a. Grænkenland..

Mvh Anders F.

Svar


Gæst

#2554 tusind tak Anders F.!

2014-01-25 10:34:41


Gæst

#2560 Det rører, tak Anders F.!

2014-01-25 10:36:08