BUDOLFI PLADS I AALBORG - NOK ER NOK!

Quoted post

mortengrau

#10 OBS: Rettelse til billedtekst!

2013-06-22 10:19

Ved billede 1 står der "Det fremtidige Nørregade med kirken til venstre"
Det er IKKE korrekt. Det er Algade - ikke Nørregade.

Men godt initiativ! Hvis I vil fremme jeres sag, bør I få nogle (arkitekturstuderende?) til at lave et par alternative illustrationer af hvordan pladsen ellers kunne se ud "som åben og grøn plads med udsyn til posthus og kirke". Så er det meget nemmere for menigmand at forholde sig til jeres idéer og hvordan det vil se ud sammenlignet med forslaget om Magasin.

I bør nok også komme med at forslag til hvor Magasin alternativt kan/bør placeres, da de jo tydeligvis har interesse i at komme til Aalborg igen - og jo i så fald har brug for et andet centralt sted at være. Blot at sige, at "de skal ikke være her" får I ikke mange stemmer på... Der er jo mange der kan se fordelen i et Magasin og i de arbejdspladser og indtægter det skaber for byen...

Held og lykke med projektet! :)
Godt initiativ...

Svar

Flemming Pedersen
Underskriftindsamleren

#11 Re: OBS: Rettelse til billedtekst!

2013-06-22 16:16:08

#10: mortengrau - OBS: Rettelse til billedtekst!

Du har ret m.h.t. Nørregade/Algade - Tak for rettelsen.

Med hensyn til dine andre forslag er de også vældig gode og vedkommende. Allerede tilbage i 2010 kom kommunen med forslag til hvordan de på det tidspunkt synes pladsen kunne komme til at se ud. Der var da et par af forslagene der fra mit synspunkt var absolut acceptable.

Og hvad Magasin angår, så tror jeg ikke lige på at det giver flere arbejdspladser. De bliver blot for en kortere periode flyttet fra Friis og hvad nytter det så.

Men der kan selvfølgelig være andre meninger om dette - så lad os bare få dem på bordet.

Tak for inputtet.