Lån os 402M Asfalt

Quoted post


Gæst

#12 Re:

2013-06-20 05:35

#11: hbr -

det har intet at gøre med at leje brian, men en hobby...  og du kan IKKE fast leje et sted, da steder ikke må lejes ud til sådanne, så det skal have kommunens accept!  hvis du skal være fjendsk, bedes du venligst holde dig væk, for det er ikke tåber som dig vi kæmper for!

Svar


Gæst

#13 Re: Re:

2013-06-20 06:41:36

#12: - Re:

Kæmper? Ej nu må du fandme holde.... Hvor engageret er du i lokalpolitik siden du ligefrem kæmper? Hvor mange penge har du smidt efter tilladelser siden du kæmper?

Du har givet en fucking underskrift - intet andet.....

hbr

#15 Re: Re:

2013-06-20 09:26:19

#12: - Re:  

 Selvfølgelig er det en hobby men du kommer ikke væk fra at det er en Brian hobby du ved folk som ikke kan få heste og store biler nok og har små tissemænd(inden du fare sammen så er det sagt med et smil)

At være Brian er da ok hvis det er ens interesse-hobby, vi er andre som er morfar fordi vi går op i orginalitet og veteran biler det piver vi sku da ikke over eller for den sags skyld kalder folk fjentlig pga.

 

Men hvad er det for noget pjat at man ikke kan leje et sted selvfølgelig kan du det og så få komunal tilladelse det er da bare at tale med kommunen og det er sikkert langt langt lettere at få aksept hvis man selv kommer med sted og finanser istedt for bare at forlange at få det hele kastet i nakken fordi man laver en underskrift indsamling hjemme fra sofaen.