Afskaf 4års reglen for læger

Quoted post

4-års-regelramt

#48 Re:

2013-04-16 18:49

#7: Gæst -

Skriver dette med fare for at blive bestormet af repræsentanter for DADL og YL, der forsøger at bevare en knivspids af legitimitet i forhold til de 4-årsregel-ramte læger:

Vores fagforening underskrev denne forkætrede regel. De godkendte og blåstemplede den. Siden dette træk blev daværende formand for YL, Mette Worsøe, afsat, men selv den dag i dag sidder daværende næstformand L. Lintz som formand for Yngre Læger. Man undres?  Samtidig har vi i tiden siden den skæbnessvangre underskrivelse set mange forsøg på at brande Lægeforeningen og især Yngre Læger som indædte modstanderen af denne regel, men jeg tror ikke, jeg er den eneste, der synes, at deres mange ord lyder meget hule. Tomme tønder er der som bekendt ikke noget i!

4-årsreglen og YLs underskrivelse af aftalen er i sandhed et sort kapitel i vores fagforenings historie. En skamplet, som det vil tage generationer at vaske væk.

Lad os håbe at denne underskrift indsamling gør en forskel!!

 

Svar


Gæst

#50 Du har så evig ret!

2013-04-16 20:59:25

#48: 4-års-regelramt - Re:

Jeg er så stødt over at dem vi betaler for at passe på os i bund og grund har forrådt os! Det er så rigtigt det du skriver- og jeg aner ikke, hvad man skal gøre ved det.