Frifind Lars Bo Lomholt!

Sussan

/ #91 Re: Skal fyres

2013-02-01 02:25

#85: Anders Forst - Skal fyres

Der er IKKE tale om skambid af en anden hund. Thor blev bidt af en løs hund der kom frem fra en container og bed Thor, og Thor markerede i "affekt" - begge ejere ordnede sagen.
Ejeren til den lille hund som rent faktisk IKKE var i snor, tog ikke til dyrlægen, idet der ikke var tegn på synlige bid-mærker, dog dagen efter eller efterfølgende.. får den lille hund infektion i de rifter den har fået, og kommer til dyrlæge. Her får bliver den behandlet for infektion og der lægges dræn for at tappe "infektions-væske" hvilket kræver et par sting for at lukke igen efter dræn.

Der er tale om en naturlig reaktion fra en hund ( idet her tilfælde Thor) som reagerer med forskrækkelse over at en løs hund kommer farende imod den og dens ejer, som iøvrigt havde Thor i snor...

Hvor er retfærdigheden i at aflive en hund der intet har gjort, og hvordan kan du få det til at Thor har "skambidt" en anden hund.... ÅH... Medierne, selvfølgelig... LÆS NU PÅ TEKSTEN FRA EKSPERTERNE! Så mange uskyldige hunde aflives i Danmark, det er en skændsel!!!

Den hundelov skal afskaffes, ligeledes  "liste-Hunde-loven" opfundet ud af det blå, trods samtlige eksperter fra ind og udland frarådede den blev effektureret.. "RACEHAD" og Medie skabt, Der er INGEN racer uanset størrelsen der er mere farlig end andre, alt andet er direkte "frygtbaseret" og har ingen dokumentation for at være en realitet, selv ikke efter liste-hunde-hvalpe bliver DØDSDØMT pga udseende, race og muskulatur... Det kan Danmark LANGT fra være stolte af!!!
Betalt Annoncering

Vi vil reklamere for denne petition til 3000 mennesker.

Lær mere...