DTF: Match tiebreak i 3. sæt


Gæst

/ #2 Re: Drop Match Tiebreak og No Add.

2012-11-16 18:26

#1: KJ - Drop Match Tiebreak og No Add.

Kære tennisfolk

Jeg tror det bliver fantastisk for dansk holdtennis med de nye regler.

- flere piger får lov at spille på en klubs førstehold, både som junior såvel som senior (= bedre fastholdelse)

- kortere holdkampe vil betyde at flere også vil prioritere holdkampe når de bliver ældre og får en mere travl hverdag med job og familie

- mulighed for at spille på hverdage som følge af de kortere kampe (= weekender fri)

Jeg må være en af de spillere i dansk tennis, der har spillet flest holdkampe i Danmark nogensinde. Jeg har desuden spillet holdkampe i Tyskland og Sverige i mere end 10 år, hvor man spiller med rene herre- og damehold.

Jeg har meldt fra til max. fem holdkampe i mit liv pga. af andre prioriteringer (ikke medtaget sygdom, skader og graviditet). Til gengæld har rigtig mange af mine klubkammerater samt spillere fra andre klubber i landet meldt afbud til holdkampe pga. fest aftenen inden, familiefødselsdag, bryllup osv. Jeg tror, at med de nye regler vil vi se langt færre afbud til holdkampe.

Jeg er overbevist om at denne ændring (både med en opdeling OG med matchtiebreak) vil være godt for dansk tennis på sigt. Hvis man ikke kan vinde den afgørende matchtiebreak er man på dagen heller ikke den bedste spiller. Desuden kan man jo bare vinde i to sæt (hvis man mener, man er bedst).

Håber I vil tænke jer om en ekstra gang.

Desuden kan jeg se, at nogle af dem, der har "skrevet under", aldrig har spillet en holdkamp i Danmark.

Mange hilsner

Karina