Enhedslisten skal ikke slække på dagpengekrav!

Anita Sveske

/ #4 Hensyn til de fattigere

2012-10-30 15:02

I dag er jeg ked af det.

Ikke bare lidt... nej meget ked af det.

Jeg havde et lille håb omkring enhedslisten måske kunne og ville gøre en forskel samt påminde de anstændige mennesker i folketinget om at det ikke er OK at sparke ned af.

Det håb er aflivet nu - jeg har ikke mere troen på de folk i folketinget ønsker at tage hensyn til de arbejdsløse og syge fordi selvom dagpenge måske ikke berøre dem som som ER på røven og har været det længe. Jeg har svært ved at finde ord for min skuffelse over den aktuelle regerings politik og jeg ved seriøst ikke hvad jeg skal gøre - jeg føler mig presset og direkte bekymring omkring hvad dette her kommer til at få af konsekvenser alt imens jeg kæmper for at bevare mit humør og energi til at være far for mine drenge.

Dagligdagen er som arbejdsløs er svær, økonomien er presset og det er seriøst svært at finde glæden i at være en slave som både skal fratages muligheden for en god løn pga. løntrykkeri samt udgift regninger og andet som rammer os som er blevet dårligere stillet pga. krisen - udsigten til arbejde bliver mindre og det arbejde man kan få er IKKE et arbejde som løfter en ud af de sociale problemer som er forbundet med at være på bistandshjælp - forskellen er bare at nu skal man også arbejde gratis for virksomhederne som naturligvis spare hvor de kan - forringelse af arbejdsmiljø og vilkår alt imens fagbevægelses top sover og har glemt alt om solidaritet og den mere fælles kamp. På en måde kan man sige - jamen det er vel også dem som skal vågne op - fordi enhedslisten er jo bare et parti blandt flere og hvis fagbevægelsen ikke støtter de svage eller forhindre at folk på arbejdsmarked står svagere - hvilken funktion har de så tilbage og tilbyde - udover rabat aftaler på forsikringer eller sådan noget i den stil ?

Jeg har brug for at tænke men det er jeg vidste ikke den eneste som har.