STOP Fleksjobreformen

Bent

/ #148 Re:

2012-03-08 01:57

#53: -  6400, ja det er da muligt du kan leve for det, men hvis du er fysisk handicappet og afhængig af kørestol og handicapbil for at komme på arbejde, så skal der fyldes brændstof på bilen og betales forsikring. Ligesom man ikke selv kan lave småreparationer eller skifte dæk, men må betale et værksted for det. Ved du hvad en værkstedstime koster?

Man har heller ikke de samme muligheder for at gå på jagt og lede efter tilbud, eller købe stort ind, for man kan ikke bære varerne. Det tager 5-10 minutter at komme ind og ud af en handicapbil med kørestol og lift der skal hæves og sænkes og når man så er udmattet efter en arbejdsdag er der IKKE overskud til ret mange manøvrer af den slags.

Hvordan vil du kunne forsørge familie og børn, for ikke at tale om at leve op til de krav som børn stiller i dag om at være som de andre klassekammerater.
Man har ekstra omkostninger til rengøringshjælp, fysioterapi, medicin etc. og der skal sandelig også betales skat af ens indkomst.

Hvad mener du med at de der tjener penge også skal føle de får noget ud af det? jeg venter spændt på at du kommer tilbage med svar på de kommentarer flere har givet.