STOP Fleksjobreformen


Gæst

/ #96 Anne D. Hansen

2012-03-07 10:35

Desuden SKAL der være forskel på folk med skizofreni eller depritioner!
angst kan kureres og det samme kan en deprition!.
men det kan HANDIKAPPEDE ikke!, hvorfor skal JEG tvinges ud i arbejde når jeg ikk kan og ALDRIG kommer til at kunne, når en skizofren mand får medicin og kan lære at blive bedre til at komme ud?
når mit er kronisk og vil forværer min situation?. IT IS RETARDED, like i am.. for jeg er retarderet, smid en spastisklammet i arbejdet vil være det samme som at smide en handikappet som mig der har mentale problemer der aldrig nogensinde vil blive bedre.

hva er det den kommunale/og samfundet og politikken ikk forstår?.
hvis jeg bliver tvunget til at arbejde når jeg ikke kan, får jeg en psykose, og får jeg en psykose bliver jeg selvskadende, skader ejg mig selv, kommer jeg nok også på selvmoriske tanker og sidder jeg alene i min lejlighed den dag det sker. så jeg død... for der er INGEN til at hjælpe mig, og i en psykosetilstand opdager man det IKKE før det er forsent.

så DROP det lort her, FAIR at man sætter FTP op til 40 for folk som misbruger det,
men for gudsskyld giv FTP til handikappede mennesker som ikke kan! . der forskel på at have mentale handikaps/ fysisk ramte handikappede.. end psykisk syge mennesker, man bliver FØDT handikappet, man FÅR en psykisk sygdom og tit og ofte, udløser et handikap sig ud i andre psykiske tilstande, og i min situation kan det ikke blive værer, jeg har nærmest alle symptomer du kan have, og jeg kan ikke andet end at side foran min computer uden at gå fuldtstændigt ned!.

FAT NOGET LORTE LAND! (igen noget der udløser min vrede til samfundet fordi samfundet ikk FATTER en flyvende fuck af hvad det vil sige at være født mentalt retarderet!)