STOP Fleksjobreformen

89%

/ #92 Til forsvar

2012-03-07 09:06

Hvorfor sidder jeg nu lige pludselig og synes jeg skal forsvare mig mod at være syg?

Nå, men jeg vil bare sige at man jo ikke vælger selv om man er syg.
Jeg har knoklet for at komme op i tid, mine behandlere er ved at gøre i bukserne hver gang jeg forsøger, eller melder ud at jeg vil forsøge.
Min tro på at jeg kan komme højere op i tid, end 12-15 timer, er større end de menneskers tro, når de ser situationen udefra.

Hvormeget jeg end vil, så har jeg brug for hjælp til at komme op i tid, den hjælp stilles ikke til rådighed på nuværende tidspunkt, fedt synes det er noget svineri.
Fakta er at jeg ikke kan komme op i tid, selvom jeg

desparat forsøger. Istedet for at få rakt en hjælpende hånd at rejse mig ved, griber jeg fat i en hånd der skubber mig væk fra arbejdsmarkedet, den omtalte hånd er jobcenteret i min kommune, de ønsker kun at kommunikere med borgere hvis det gælder den lovpligtige opfølgning, som udløser penge i kassen til dem, til alt anden forsøg på kontakt bliver der skreget NEJ

Hvis kommuner fortsat har mulighed for at opfører sig sådan i fremtiden, er de nye tiltag i forslaget rigtig skidt for ordep sidder i bestemte kommuner, men kommer forslagene til at fungerer så bliver meget af det rigtig godt !

Meget af det i forslagene er godt hvis kommunerne forstår at anvende det logisk, ellers er det bare noget nyt luft !