Paludan er ikke værdig til Folketinget.

Michael Christiansen

/ #53 Re:

2019-06-22 20:08

#43: -  

Hvem kalder du hjerneskadet?

#38: Eisum -  ej, come on.. han har ski da ikke noget had nu må det stoppe. Som jeg skrev til Jens jeres leder :"

:"Hej Jens, jeg er uenig med jer om den underskriftsindsamling I lavede, de påstande der står er ikke alle rigtige. Jeg syntes det lyder meget overdrevet og ikke baseret på fakta. Ihvertfalde ikke det hele.

Jeg får fornemmelsen af at I kun har set brøkdele af videoerne med ham og så er I blevet forargede?

Han taler jo grimt og kritiserer og om det er i orden eller ikke kan man syntes om som han vil, men han taler om værdsatte fremmede som er folk som ikke er muslimer eller som er meget lidt muslimer. Som Naser Khadar som hvis børn vist er konfirmerede i folkekirken.

Han kæmper for din og min ret til at ytre os men gøres der intet nu er det snart for sent. Ja, Paludan snakker helt forfærdeligt, ja han er meget radikal. Men ville han have haft din opmærksomhed idag hvis ikke han havde talt og reageret som han har haft?

Det er fakta at etniske danskere er og forbliver en minoritet i eget land om blot to generationer eller tidligere. Så vil Moskeer i landet synge ind til bøn over Danmark og Sharia lov gælde over Danmarks love. Politiet vil have endnu mindre kontrol end de har nu, og dine og mine børn vil kunne blive slået ned på vej gennem gågaden, voldtaget, gennembanket og måske efterladt invalid. Syntes du det er i orden? Er det det' I ønsker? For Paludan kæmper netop imod denne udvikling og han kæmper for dine og mine børn og deres børn.

Engang blev man forargede over Dansk Folkeparti fordi de virkede så fremmedfjendske og nu Ny Borgerlige, men de ting Mogens Glistrup og Dansk Folkeparti advarede imod dengang ser vi nu, så de havde ret!

Når nu vi er nået til denne erkendelse ønsker I så stadigt flere flygtninge/immigranter i DK? Som jo på Danmarks statistik er dem som voldtager 8 ud af 10 gange mm.

Hør her venner, det kan ikke fortsætte. Hvor går grænsen når man som DK åbner døren og inviterer gæster indenfor som raserer hele dit hus, angriber din familie og forventer at du skal hjælpe dem på samme tid med penge, tøj, og et sted at bo. Mens mange ikke gider røre en finger. Så ryger din og min skat til at betale for dem mens vore forældre må ligge på plejehjem og vente i timevis på at blibe skiftede og baddet de to' gange om ugen.

Der er noget galt i DK..og det er ikke Rasmus Paludan der laver ravagen, han blotlægger blot problemet. Så hvorfor vil I fjerne ham? Som han siger, hvis det ikke bliver ham I lytter til kan der gå langt tid inden den næste person som ham kommer efter ham. Og han vil være endnu værre end ham, så hvornår vågner DK op og forhindrer den indtagelse af vores land der er i fuld gang?!"

Tak