Frigiv cannabis. Lad os nå over 50.000 underskrifter.

Niklas

/ #937 Weed er blevet symbolet på frihed.

2016-09-06 13:58

Hvordan kan et andet menneske tillade sig, at bestemme hvad du gør med dit liv. Hvordan kan en plante, EN PLANTE, være ulovlig. Hvem bestemmer disse ting?? Fordi en gruppe mennesker har oplevet forfærdelige ting, ved at indtage planten, betyder det da ikke at andre skal bestemme, om den er lovlig eller ej. DU ER LIGESÅ MEGET VÆRD SOM ALLE ANDRE! Ingen politiker, især politiker skal bestemme over din frihed. Hvis du ikke sætter andres liv i fare eller generer nogen med det, hvor er problemet så??? Fordi du koster samfundet penge hvis du skal indlægges? WHAT?! 
Weed er symbolet på din bevidsheds frihed. Hvis du ikke selv må bestemme, hvordan du ønsker at ændre tilstanden af din bevidshed, - har du ikke frihed. 
Denne debat burde ikke handle om faren ved weed,- den er nærmest i sig selv retorisk.. (IKKE FARLIGT HVIS DU GØR DET RIGTIGT) - ligesom stort set alle andre ting. Debatten handler om at staten ikke skal blande sig i visse ting. Som indtagelse af et stof, hvis du ønsker at lære DIN bevidsthed bedre at kende, som at have sex, som at rejse, som at have håb og drømmer. 
Kræv din frihed! Du er et menneske, ligesom alle de 7 milliarder andre og ingen skal være i en position, hvor de bestemmer over dig. 

Peace ;)