Stop forringelserne af Velfærden!

Unicorn
Gæst

/ #25

2016-05-26 17:36

Det er ikke befolkningen de er politikere for, men bankkartellet, frimurerne og de forskellige secret societies, tænketanke og elitære sammenslutninger.
Det er derfor de opfører sig som de gør, da de er gået med i klubben om at den jævne befolkning, blot er malkekører der skal malkes for profit og indkomstskat, efter de amerikanske og europæiske neokonservative tænketankes anvisninger. De tjener Goldman Sach, Rotschild og Rockefeller og dets lignende kriminelle bank gangstere.

De mener selv de er dannet, intelektuelle og højt på strå, men de er sådan set bare prostituerede skuespillere, der foregiver at de laver et politisk arbejde. De hjælper sådan set bare eliten til malke befolkningen, eller udrydder dem, hvis de ikke har profitabel finasiel værdi. Det er derfor at medicinalindustrien og sunhedsstyrlsen er pot og pande, så de kan få profit på de svage og dårligt stillet. Der er mange underpunkter ad den vej.
De har ikke den fjerneste værdi for befolkningen og skal sådan set bare fjernes, når bankkartellet (zionistiske mafia) er afsløret, arresteret og sat bag tremmer. En del politikere vil nok oven i købet også blive landsforvist for landsforræderi.