Behold Wang Zhao i Danmark

Klaus

/ #160

2016-05-17 23:06

Der står intet i lovgivningen om at pengene skal tjenes fordelt over 12 måneder. Der står kun en min. beløbsgrænse i skattepligtig indkomst for året.
Derimod står der at man ved ansøgning om permanent ophold skal indsende sine Skatteårsopgørelser fra de seneste to fulde år samt lønsedler fra indeværende uafsluttede år. Ægteparret har sikkert indsendt lønseddler for indeværende år der ikke ligger op til at de tjener de 375.000 om året, da bonussen jo først kommer til sommer.
Der er jo mange også almindelige Danskere der ikke tjener det sammen hver måned og der er også mange der får bonusser ved årsafslutninger i deres firma. Bonusser som vel er at sidestille med sæsonafregninger.
Endnu engang har vores folkevalgte spillet fallit med deres udlændinge stramninger. De har ønsket at sende et signal om stramninger. Det er bare de forkerte der strammes overfor. IGEN. 
Vores love på udlændingeområdet er skræmmede usympatiske og virker ikke der hvor det ville gøre en forskel.
Nemlgi på migranter og flygtninge. For her kan lovgiverne kun lave småtilretniger da vi er bundet af konventioner. Derfor bruger de tid på at nedsætte start hjælp, fratage værdier osv - for det er det eneste de kan gøre. De kan ikk ændre på selve kravne der stilles overfor migraner og flygtninge.