Nej tak til nye kampfly!


Gæst

/ #172

2016-04-29 06:22

Fordi jeg ikke tror på at et forsvar skal deltage i angrebsmissioner. Der kommer intet godt ud af at angribe andre med påstanden om at det skaber fred. Hvis vold mod andre sikrede fred, ville jorden være en fredfyldt planet for længe siden, men det er desværre ikke tilfældet. Øgede militær udgifter til angrebsmissioner gavner militær industrien, men ødelægger liv. Der er ikke etisk og moralsk korrekt, og hvis vi føre krig, er det i første og sidste omgang en kamp for at de højeste etiske og moralske principper skal vinde. Alt andet er meningsløst.

Derudover er det skruen uden ende at deltage i USA's selvskabte krige. USA's politikkere har ingen interesse i fred, de spekulerer i død og ødelæggelse, som skaber velstand for deres militærindustri, og holder befolkningens opmærksomhed væk fra landets reelle egne problemer og korruption. De har derfor brug for igen og igen at skabe nye fjendebilleder, for at opretholde militær industrien, opretholde et forældet og ulige politisk og økonomisk system, og holde verdenen i en skruestik af angst, i ønsket om at vi så kræver mere krig, mere kontrol, mere overvågning, i en naiv overbevisning om at det hjælper til skabe mere "sikkerhed" for befolkningen.

Vold avler vold, og fred og næstekærlighed avler fred og næstekærlighed.

Forsvaret har sin beretigelse når det bruges som netop forsvar, ikke som angrebsvåben, eller i de der såkaldte "preventive-strikes". Et godt princip baseret på sund fornuft er " uskyldig indtil andet er bevist og stadfæstet i en retssag". Både i civile og militære sager.