Bevarelse af IFK98 i det centrale København


Gæst

/ #2

2016-04-17 22:33

Hej - håber mine holdninger kan bruges i høringsprocessen:

Det er helt sikkert, at der er velfærd og økonomi i at bevare IFK98´s velfungerende tilbud. Jeg er ikke inde i baggrunden, men udefra set virker det moralsk og politisk skuffende, at der synes så lidt lydhørhed fra kommunens side overfor at fastholde det der nu engang virker, som IFK98 bestemt gør. Det kan godt være, at det giver mening i en kortsigtet budgetteringslogik, men mine egne erfaringer som bruger i psykiatrien er, at det især er de private tilbud, der rykker for personer med psykiske lidelser. Her er fokus ikke på snævre psykologiske behandlingsmetoder, psykofarmaka og institutionslogik, men det almindelige arbejde med sport, socialt samvær og ligeværdighed.

Synes kommunen skulle komme ind i kampen og det 21. århundrede, og få øjnene op for hvor meget foreningen bidrager med potentiale for mere.

I økonomisk perspektiv er det helt sikkert, at IFK98 aflaster en masser andre tilbud, også kommunale. På en masse personlige plan er det et sted, hvor folk vokser, mødes på kryds og tværs og deler erfaringer og bakker hinanden op og har mulighed for at opbygge selvstændighed og føle sig inkluderet i samfundet. Så fint kan det formuleres - men det er almindelig sund fornuft! ;)