Nej til statens berøvelse af asylansøgernes ejendele!


Gæst

/ #170

2015-12-17 21:14

Denne underskriftsindsamling er bogstaveligt talt guld værd! Den er guld værd i vielsesringe, armbåndsure, smykker og diverse andre personlige ejendele, der i allerhøjeste grad har mere end en materiel værdi.

Når man som person bliver drevet fra hus og hjem, og må flygte til fjerne, fremmede (fjendtlige) lande, så mister man så meget. Man mister den fysiske forbindelse til det sted man er vokset op, man mister sine trygge ramme. Bliver man også berøvet for hvad man har tilbage af enkelte små, (for andre) ligegyldige personlige ejendele - ja, så bliver man berøvet for sin person. Man mister alle fysiske tilhørsforhold til hvem man var og hvor man kom fra. Men man vil alligevel ikke blive accepteret som hørende hjemme her. Man har mistet hvor man kom fra, og bliver ikke givet muligheden for at skabe en reel tilværelse hvor man så ender.

Man starter som beboer i et konfliktramt område. Man ender som ingen og intet som helt. Lad flygtninge beholde deres få ejendele og deres personlige værdi. I Danmark har vi nok, og behøver ikke stjæle fra dem, der har allermest brug for vores hjælp.