Støtteerklæring til Klinik Mehlsen

Stetoskop.jpg

Har Klinik Mehlsen hjulpet dig, eller har du oplevet at en pårørende, ven eller bekendt har fået hjælp hos klinikken, er du velkommen til at udtrykke din tak og støtte i denne underskriftindsamling. Du kan være anonym eller stå frem med dit fulde navn.

Vi, der underskriver denne erklæring, står samlet i vores støtte til Klinik Mehlsen, der behandler ME i overensstemmelse med internationalt anerkendte retningslinjer og opdateret forskning.

De fleste ME-patienter har været igennem lange, nytteløse forløb i det offentlige sundhedsvæsen, kun for at blive mødt med bagatellisering, manglende anerkendelse, manglende viden og ofte direkte forværrende behandlinger.

Først hos Klinik Mehlsen er de blevet taget alvorligt.

Som landets eneste seriøse behandlingstilbud til ME-patienter arbejder klinikkens personale hårdt for at hjælpe alle patienter. Oven i det kommer tilstrømningen af patienter med senfølger efter Covid-19.

Internationale retningslinjer og biomedicinsk evidens om ME bliver fuldstændig tilsidesat af Sundhedsstyrelsen, og i det danske sundhedssystem er der stærke kræfter, som klinikken jævnligt må forsvare sig imod bag kulisserne.

Vi bakker hermed op om klinikken og dens medarbejdere, der har modet til at gå forrest i kampen for en ordentlig udredning og en evidensbaseret behandling af ME-patienter. Vi håber klinikkens ekspertise bliver anerkendt, som den fuldt fortjener.


Kirstine og Jørgen Michelsen, Roskilde    Kontakt forfatteren af dette andragende

Underskriv denne indsamling

Jeg giver med min underskrift Kirstine og Jørgen Michelsen, Roskilde tilladelse til at overdrage mine oplysninger i denne formular til vedkommende som har indflydelse på denne sag.Betalt Annoncering

Vi vil reklamere for denne petition til 1000 mennesker.

Lær mere...