Dansk velfærd tilbage til danskerne NU


Gæst

/ #9

2015-10-21 11:54

Flygtninge kalder de dem. Det er ikke andet end økonomiske, illigale immigranter der indvaderer vort land med denne åbne grænse politik. De kommer ikke med en doktorgrad i bagagen. Jo! En doktorgrad i analfabet, ingen forståelse for kvinders rettigheder, incest, voldtægt, pædofili, polygami og en masse vi ikke kan bruge til at forsøge en endnu voksende befolkning som har behov for omsorg i ældreplejen. Det er politikernes undskyldning for denne tilstrømning; De skal hjælpe de ældre. 

De kan ikke kalde sig flygtninge længere, når de har forladt de sikre områder i Libanon, Tyrkiet og omkringliggende lande. Størstedelen af dem er alligevel ikke fra Syrien men Libyen, Aghanistan, Pakistan, Bangladesh, Albanien, Kosovo og andre muslimske lande. De har ingen ret til at sætte fod på europæisk jord selv ikke, når Angela Merkel aka Mutti Terrorista byder dem velkommen. Der hersker civil opstand i Tyskland med masse demonstrationer og brandattentater mod asylcentre såvel som i SV. SV og DE er på randen af kollaps, DK ligger lige midt mellem disse to fejlslagne stater. Hvor tror i disse illigale immigranter søger hen, når statskassen i SV og DE er tomme?!

Vort demokrati er ikke længere folkestyret og har ikke været det længe. Det er ikke for at sætte alle politikere i samme bås, men Folketinget er fyldt med korrupte, egotiske politikere der kun ser frem til en høj position i det private eller nede i Bruxelles, når de har undermineret Danmarks suverænitet nok ifølge deres chefer bag gardinerne. 

Ultra-feminisme, neo-liberalisme og en forvrænget misinformeret befolkning går hånd i hånd med den sataniske dødskult kaldet islam imod det mest mørke kapitel i dansk historie. 

Vi skal melde os ud af EU, nordisk pas-union og FN's konvetioner, så vi kan sende de folk tilbage som kun er en hindring for vor fremtidige suveræne nationale stat. Det gælder alle love der underminere vor Danske Riges Grundlov.