Dansk velfærd tilbage til danskerne NU

Gæst

/ #7

2015-10-21 11:05

Muslimerne sviner os til og griner ad os - vi er sku så "nemme" at manupulere. Og Gud hjælpe mig, nu læser man også at "de" vil have KORANEN til at afløse Grundloven når de er mange nok, - og det er de meget snart med de 3 -4 eller flere børn de hurtigt avler, som igen skal giftes med en fra hjemlandet og have familliesammenføring. DK giver dem jo stemmeret og om ikke længe, er de i flertal og kan få al det der har været med til at skabe deres eget lands nederlag, indført i vores lille land DANMARK.

Det vores forfædre har kæmpet for, det være sig sygebehandling, pension osv osv , så vi kunne have det godt, det burde vi ikke bare sløse væk og give til sådanne mennesker, som i deres EGET land intet har gjort andet end krig og ufred. Vi har IKKE her i EU en religion der styrer os totalt og præster (Imamer) som tiltvinger os en tro og vil styrer vores liv hvor end vi befinder os. Danskere: KÆMP IMOD - før det er for sent.

Hvad ville der ske hvis jeg tog til DERES land? - kunne jeg så få lov til at klæde mig som jeg gør her i EU  - kunne jeg forlange at de skal forsørge mig både med fuld møbleret bolig osv - kan jeg forlange at de skal lave deres spisevaner om så de passer til mig og afskaffer deres mad til fordel for min mad - kunne jeg spytte efter dem  og kalde deres kvinder for luder og dem selv for svin? NEJ NEJ NEJ - hvorfor f.....er det så lige, at de tror at de kan komme her og gøre alle de ting hos OS som reelt ikke har fungeret hjemme i ders eget land - det beviser jo at den måde de lever deres liv kun fører til destruktion.

Kunne I høre de hånlige grin fra dem.

Vi ved at den bedste opdragelse for vores børn er, at de har nogle faste rammer og føler sig elsket. - Hvorfor er det så lige, at vi nu fremstår som vatp... over for muslimerne?????

Ret skal også være ret - en lille procent af dem - vil godt Danmark. Men de er bare i mindretal mod dem der kun vil os det grimt