Frigiv cannabis. Lad os nå over 50.000 underskrifter.

TL
Gæst

/ #115

2015-08-16 10:02

Forbudet virker lige så lidt som forbudet mod alkohol gjorde.
Kriminaliseringen af millioner af borgere verden over bliver opretholdt af de instanser som har penge og interesser i at opretholde forbudet (de private fængsler, medicinalvarefirmaerne, ekstra politi og overvågning ændrer vores lande til politistater m.m.
Tror staten kunne tjene mere end de 900 millioner årligt, penge som kan hjælpe det sociale område stort.
Ved at frigive marihuanna stopper store pengestrømme til de lande som vi som alierede og medlemmer af EU er i krig med - ergo leverer vi ikke længere våben til vores modstandere.
Vi bliver fyldt med løgne om hvor farligt Marihuana er - og samtidigt bliver vi fraskåret vores ret til at benytte plantes mange helbredende egenskaber - er noget svineri som ikke passer til et oplysnings samfund i det 21 århundrede.
Marihuana har som nævnt mange lægende egenskaber som på grund af forbudet og stigmatiseringen ikke er blevet uforsket i dybden endnu. Specielt stresser det mennesket af. Jeg lider selv af PTSD og vil gerne benytte mig af canbis olien men ønsker ikke at blive kriminaliseret. STRESS er den den store nye folkesygdom - så giv dog folk lov at slappe af med en joint istedet for alkohol - som i virkeligheden er den største synder