Frigiv cannabis. Lad os nå over 50.000 underskrifter.


Gæst

/ #94

2015-08-15 11:27

mener at mennesker selv skal bestemme hvad de ønsker at indtage, og at staten ikke skal være en formynder/forælder - hvilket skaber uselvstændige og uansvarlige borgere. Det skal dog ikke være tilladt at være beruset på sit arbejde, hvordan dette så ellers skal effektueres/måles... røde øjne, sløv adfærd? eller at man ikke kan gå lige... eller måles gennem blod/stik-prøver...?

Det er uheldigt og skaber et dårligt klima omkring denne "hellige" og helbredende plante, at det er rockere og andre kriminelle der distribuerer og sælger cannabis idag... fx ødelægger det rigtig meget for Christiania, hvor pusherne og deres grove og dårlige manerer og elendige habitus - nærmest har overtaget stedet. Hvor mange af disse forhærdede ligeglade egoister sidder ikke på husene idag... ærgerligt at alle de idealistiske impulser og tiltag i den grad er blevet udnyttet af disse snyltere... 

mener at cannabis er et stof man bør omgåes med største respekt og ikke bruge som rus-nydelsesmiddel men som det psykedelika det er og i forbindelse med personlig udvikling, samt som helbredende plante i forbindelse til behandling af fx parkinson og kræft mm.