Bevar Museum Ovartaci!


Gæst

/ #17

2015-05-04 22:27

De, der mener, de har ret til at nedlægge dette museum, ejer ikke empati overhovedet! De er kolde, kyniske og aldeles sorte indeni! Hvis ikke de selv forstår meningen med at bevare museet, er det omsonst at forsøge at forklare dem det!
Ovartaci var så markant en patient/person, at tanken om at nedlægge museet med hans fantastiske fantasifulde og smukke kunstværker skriger til Himlen af tåbelighed! Han er en inspiration stadigvæk for os "almindelige" mennesker og i høj grad for de patienter, som bruger kunsten som behandling for deres lidelser. Psykiatrisk Hospital er stoppet til bristepunktet med kunst, som patienterne har lavet som terapi i deres helingsprocesser. Det er udtamponeret med skøn, flot og inspirerende kunst, ganske unikt er det!
Den kunst der udvikler sig ude på Psykiatrisk Hospital, er så essentiel for de syges udvikling og mulige helbredelse, at jeg mangler ord til at beskrive vigtigheden af at beholde kunsten derude.
Luk den regionsledelse i stedet for, og lad både museum og Psykiatrisk hospital forblive ude i de smukke, energi- og stemningsfyldte bygninger. Put noget andet ud i de kolde Skejby afdelinger!