Nej tak til statens salg af DONG til Goldman Sachs


Gæst

/ #211

2014-08-22 05:30

Hej Niels Christian. Jeg har lært noget andet af denne SF's
1) Dong er et statsanliggende og dermed et folkeanliggende. Man kan ikke gemme sig bag hemmelighedsklausuler eller på anden måde holde befolkningen i uvished om hvad der er foregået. Vi skal have ret til at få alle Info på bordet, ret til at stemme om befolkningen ønsker et salg og hvem de ønsker der skal sælges til. Hvor blev demokratiet og gennemsigtigheden af - jeg finansierer jo Corydons løn!
2) vores demokratiske system spillet ofte falidt. Der handles hen over hovedet på befolkningen i stedet for i samklang med befolkningen. Vi skal blive dygtigere statsborgere og vide mere om både det lokale og globale MEN vi skal også have meget mere nærdemokrati - med løbende afstemninger i sager f.eks som denne med Dong
3) jeg mener ikke man kan sidde som FINANSMINISTER og lave dette nummer med befolkningen. Man skal ALDRIG kunne gemme sig bag et parti og tro man kan handle mod befolkningen. Man er folkevalgt men man skal ikke kunne gennemføre handlinger mod befolkningen. Corydon skal gå af fordi han har handlet dobbeltmoralsk (ingen må snyde staten - de jagter sort arbejde selv i peditesse niveau mens Corydon handler med uetiske globale aktører. Jeg kan ikke beskrive hvor jeg ækles!
Den mand er en skændsel, arrogant som han ikke vil agere med åbne kort og give akt indsigt, han SKAL TVINGES AF og hindres at kunne varetage statsanliggende nogensinde!

De 3 vil jeg gerne skrive under på.
Vh kate