Nej tak til statens salg af DONG til Goldman Sachs


Gæst

/ #134

2014-08-21 11:00

Kære Niels, og IBIS tusind tak for jeres arbejde omkring denne sag. Dampen skal holdes oppe... Men hvorfor skal alt behandles fortroligt??? hvad bilder politikerne sig egentlig ind?? det er vores alle sammen's skattekroner, vi snakker om... ikke politikernes penge!
Man kan jo kun håbe på, at det danske folk rejser sig til næste valg og ikke giver een stemme til de politikere, der har stemt for salget af DONG... ikke EEN eneste stemme ..så kan de selv prøve at blive arbejdsløse herhjemme! selvom de da sikkert kan få job hos Goldman Sachs...
Så lad dette være en opfordring til alle: hvis man er til venstre kan man stemme på Enhedslisten, hvis man er til højre på DF - de kan nok holde hinanden stangen. Det synes at være de eneste muligheder, vi har som vælgere, hvis man vil forsøge at bevare demokratiet. Et demokrati som vi bryster os af, men som de siddende politikere har gjort alt for at undergrave i og med at man jo ikke kan stole på, at de i det mindste arbejder for de holdninger, som de lovede - før vi stemte sidste gang.