Stop Israels brutalitet


Gæst

/ #120 Re:

2014-07-07 13:32

#1: -

Det du siger dér er den samme gamle sang, som for det første ikke rykker noget politisk og bærer præg af, at du - som de fleste andre vestlige borgere, der skal passe deres "frihed" med overarbejde, sukker, fodbold og computerspil - ikke kender meget til situationen detaljeret.

De israelere, som i dag udfører disse grusomheder, har ikke selv været udsat for noget som helst andet end at være blevet forkælet af storebror USA's økonomi, der som et led i en fanatisk zionistisk plan har financieret det kriminelle israelske militær med amerikanske skatteborgeres penge. De er blevet indoktrineret til at tro, at de som (zionistiske) jøder er hævet over resten af verdens befolkning og at de har ret til at gøre, som de gør, på baggrund af 2. verdenskrig.

Men sandheden, som vi i det zionistisk styrede vestlige medier ikke må få, er, at de semitiske jøder (semit er en person, som kommer fra områedet Palestina/Israel uanset religion), som voksede op i fred med Palestinenserne, er stik imod den sinddssyge og kriminelle zionisme og desuden kan berette, at zionisme ikke har en fjer at gøre med jødedom. Kombinationen af disse to interviews burde give et klart billede af, hvad jeg mener:

http://www.youtube.com/watch?v=wXjP1xdqbmE

https://www.youtube.com/watch?v=o0ZIJdN05QE