Nej tak til statens salg af DONG til Goldman Sachs

Modkraft protest

/ #9338 Finansminster Bjarne Corydon burde få 400 volt !

2014-01-28 08:09

Hvem er det egentligt der mødes bag lukkede døre, møder i tudsmørke, møder på bodegaer - som lige har en indfaldsvinkel økonomisk på den her sag : kapital til DONG ?

Danske Bank ?
Goldman Sacht ?

Nu skal man vist ikke tro at folk har glemt finanskrisen - spørg de boligejer som sidder blanket af, hundredevis af aktieejer i banker spiser vandgrød i dag har glemt, nemlig at en meget meget lille skare af grådige investorer havde hovednøgler til massevis af banker som sygeligt udlånte milliarder til enkelte kunder, Statsaut. revisorer red med i sengelegen "vi tjener jo også på at rådgive i regnskab og yder konsulent arbejde af bagdøren kommer det nu også frem i TV ! vi kan da ikke se vi har nogen andel i den rådgivning - vi siger banken er go nok ! så køber folk jo aktier.

I dag betales prisen.

HVAD skete i tudsmørke på bordeller og deslige ....DANSKE SAMFUND blev tvangsindlagt til at gå til lommerne DANSKE BANK skulle have akut lån og FIK DET !

Nu står et andet mastodont firma i krise [ ja man ser ligefrem Bjarne Corydon græde tåre i TV] det kan gå gruelig galt ..derfor hemmelighed omkring salget af DONG [hvad Goldman Sachs er kendt for jo mere kan vi dele sengeleg som ingen kender til ] ingen dumme spørgsmål

Finansminister Bjarne Corydon er smidtet af en sygdom : DANSKE BANK spiller nu igen en rolle nemlig en økonomisk samarbejdspartner som Goldman Sachs de laver forretning med og du læser kommer til lommerne og det er stensikkert.

DU skal betale!

Når 170.000 er enige om det er dårlig sag så kan man vel også stå sammen 170.000 vi skifter leverandør frit fravel DONG ! 170.000 køber energi på det frie marked så kan i tænke lidt over det. Mon ikke de 170.000 kunder vil en leverandør godt leverer til på det frie marked det giver en absolut god købs position.

Samtidig kunne det jo være at 230 chefer i DONG stækkes med den 1,4 milliard de forgyldes med fra Bjarne Corydons rus. [kloge Åge og hans jeg bestemmer, og hans version i har jo alle være med til forhandlingerne - hvem er så naiv at tro almindelige politiker på Christiansborg kan gennemskue Goldman Sachs levestil ...se deres stil overalt i verden hvad deres egotrip kører på konstant: GUDS BANK og vi tjener og du taber !]

Tiden vil vise hvem bestemmer om det overhovedet bliver vedtaget på Christiansborg.