Nej tak til statens salg af DONG til Goldman Sachs


Gæst

/ #6497

2014-01-26 16:55


Gæst
#6153
2014-01-26 15:22

Helle og Bjarne er ansat af EU til at nedrive Socialdemokratiet og dermed hele den danske model og den måde vi anskuer vores lille land på. Vi er blevet taget godt og grundigt i ved næsen og mange føler sig tvunget til at stemme blåt for at hævne sig.
-------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
Det eneste alternativ er Enhedslisten. De er de eneste, der fortsat vil arbejde for et velfærdssamfund for alle borgere. Socialdemokratiet, SF og de Radikale ser kun på erhvervslivets interesser og hvad EU vil. Helle TS har hele tiden haft næsen rettet mod en stilling i EU efter denne valgperiode. Politikkerne tænker på egne karrierer, lønninger og pensioner og ikke en pind på, hvad der er godt for den danske befolkning. Befolkningen tilvejebringer værdierne som politikere og erhvervsliv hygger sig med, skattekronerne kommer ikke længere de almindelige borgere til gode. Det er ligesom i det feudale samfund, hvor de små sled sig ihjel, så de store kunne leve i uhørt luksus., Erhvervsliv og politikere er bare den nye 'adel'.