Nej tak til statens salg af DONG til Goldman Sachs


Gæst

/ #2343 Inga Molin på facebook:

2014-01-25 08:43

Vores regering ønsker at sælge 19% af DONG (Danmarks energiforsyning) til verdens mest korrupte investeringsbank, amerikanske Goldman Sachs (kan du huske navnet fra det amerikanske finanskrak?). Og tilmed give dem vetoret, så de kan bestemme over vores energiforsyning. Goldman Sachs har skandaler over hele verden og DR har tidligere sendt en dybdegående dokumentarudsendelse om dem og det amerikanske finanskrak, så de danske politikere kan ikke påråbe sig, at de ikke vidste besked.

Hvorfor skal den danske befolkning ikke spørges om noget så vigtigt som salg af Danmarks energiforsyning?

Hvis du er kunde hos DONG, kan du jo overveje at skifte til et af de andre selskaber. Gerne et grønt et Og der er sikkert tilmed penge at spare Og så støtter du heller ikke en korrupt investeringsbank, hvis DONG aktierne sælges til Goldman Sachs og de tilmed får vetoret, som det desværre ser ud til.

Goldman Sachs var f.eks. med til at "rådgive" Grækenland, så de kunne skjule deres store gæld, så landet kunne komme med i Euro'en (hvilket i dag har store konsekvenser for hele EU). Goldman Sachs stod også bag det amerikanske finanskrak. De tjente stort på det og slap fuldstændigt ustraffet fra det selvom det havde store konsekvenser for den amerikanske befolkning. Her er en amerikansk udsendelse om, hvordan Goldman Sachs snød det amerikanske samfund: http://www.youtube.com/watch?v=dMF4odyxGuw