Nej tak til statens salg af DONG til Goldman Sachs

Palle Christensen

/ #2080 Moralsk forpligtelse min bare røv

2014-01-25 00:48

Helle Thorning udtaler, at regeringen har en moralsk forpligtelse til at tage imod det bedste økonomiske tilbud! Tal lige om moral her. Goldman Sachs fra Wall Street lever helt klart op til denne moralske forpligtelse med deres skattely. For fanden da, hvor dum og naiv kan man være!! Næste gang jeg skal have lavet badeværelse, er jeg også moralsk forpligtet til at vælge det bedst økonomiske tilbud, og det bliver sort.
Helle Thorning og hendes soldater - bl.a. Sofie Carsten Nielsen - udtaler også, at Staten ikke skal bidrage med lån/investering i stedet, da det jo ikke er sikkert at investeringen bærer frugt!! Ahhh men for fanden igen, hvor dum og naiv har man lov til at være. Tror I Goldman Sachs ville investere, hvis det var urentabelt!
Jeg vil tillade mig at kalde dette overgreb en Hækkerup. Han afgav - i følge myten i en brandert - en stor del af Danmarks oliereserver i Nordsøen til Nordmændende tilbage i 60'erne.
Det kan simpelthen ikke passe, at så mange ellers intelligente mennesker i regeringen kan være så dumme og naive. Der må ligge en anden motivation til grund for salget end at det var det 'bedste økonomiske tilbud'.