Stop udvisningen af Im og Suthida Nielsen!


Gæst

/ #564 Re: Suthida Nielsen!. og datten skal tilbage til danmark og det er nu

2013-11-13 07:19

#548: pawer - Suthida Nielsen!. og datten skal tilbage til danmark og det er nu

Helt enige helt korrekt hvad du siger. Alle de indvandre der kommer in til Danmark får i hoved og røv, og de begår forbrydelser den ene gang efter den anden og får stadigvæk lov til at blive, den eneste forbrydelse at Suthida Nielsen begik var at hendes mand uheldigvis døde og det er sørgeligt  nok R.I.P. , Og på toppen af alt bliver hun sparket ud af DK, hvad er det for et samfund ? Politikerne er jo binde gale i hoved.

Vi udviser jo ikke indvandre som begår grove forbrydelser som voldtægt på 10 år gammel pige, eller skære øret af en man, der er jo ikke noget særligt og skal jo ikke udvises, men Suthida Nielsen og datter skal da udvises det er klart.

De indvandre bruger jo den at hvis de bliver send tilbage risikere de at blive dræbt, hvis det er tilfældet så må de jo opføre sig ordentligt her ikke ?

Hvad nu med hvis en fyr der har begået mord i USA og han er i Danmark og er efterlyst at politiet i USA, ville Danmark ikke sende ham tilbage til USA selvom han nok bliver send til døden der for mord?  Jeg kan ikke se foreskælden.

De indvandre må jo lære at opføre sig ordentligt, eller blive send tilbage til hvor de kom fra, det gør de i Australien og det er liget meget hvad der sker dem når de kommer tilbage til deres eget land, så i Australien opføre de sig godt.

Har de politiker i Danmark ikke tænkt på hvor mange af de indvandre har lange grove kriminel rekord i deres eget land og er løbet til Danmark som forfulgt, men i virkeligheden er efterlyst for grove forbrydelser som nok giver dødsstraf hvor de end kommer fra, kan det være rigtigt at vi skal beskytte dem ?