Stop udvisningen af Im og Suthida Nielsen!


Gæst

/ #362

2013-11-11 15:21

Barnets tarv.
Moderen og datterens må jo have opfyldt kravene til at være i Danmark indledningsvis og det er sørgeligt, at Justitsministeren ikke kan udsætte udvisningen indtil man har afklaret politisk om der skal ske ændringer i henhold til denne situation hvor ægtemanden dør.

I Danmark gør man meget ud af at tage hånd om barnets tarv. Det fremgik med al tydelighed i nyhedsudsendelserne, at den lille pige var faldet godt til i skolen og lokalsamfundet. Ligeledes talte hun fint dansk. Barnets tarv i DK er åbenbart, at hun skulle smides ud og oveni udvisningen lige skulle have udtaget sin bøjle på tænderne. Det klæder ikke Danmark.
I stedet skal bandemedlemmer og totalt utilpassede indvandrer have lov til at blive boende. Justitsminister Morten Bødskov jo absolut ingen ryggrad. Bandepakken er KUN et politisk signal og har kun ringe effekt i praksis. Senest har man her i Odense givet Betinget udvisninger til 2 indvandrer (uden dansk statsborgerskab) som var med til at mishandle en mand på det groveste - herunder skære et øre af ham og herefter urinere på ham. Jo, disse individer får skam lov til at blive, for vi kan jo nærmest ikke undvære disse typer. Vi har jo brug for rollemodeller til at deres familiemedlemmer kan se, at der ikke er nogle restriktioner for deres kriminelle aktiviteter.
Sørgeligt, at vi har dette misforhold i Danmark. Moren og datteren i artiklen burde (om ikke andet, så pga. datteren) få lov til at blive i her.
Det er super flot, at hele landsbyen går sammen om at støtte. Jeg vil ønske moderen og datteren alt vel.